Onze Chef deelt zijn recepten graag me u zodat u ook thuis kunt genieten van heerlijke (biologische) gerechten. Naast de recepten voor briochebrood, chocolademousse, gegrilde prei en het groentefeest zoals hieronder beschreven hebben wij er nog veel meer. Bekijk ze hier.
Briochebrood
Brioche is in Frankrijk een luxe broodje voor op de zondag.
Chocolademousse
Wat hebben koningen, overheersers, soldaten, minnaars en kinderen met elkaar gemeen?
Gegrilde prei
Prei komt uit Eurazië en Noord-Afrika. Prei zoals wij die kennen wordt niet in het wild gevonden.
Groentefeest
Ik zou niet weten hoe ik moet leven zonder mijn moestuin.
In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.
Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.
"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."
Roy Bies Chef