Leg uw gasten culinair in de watten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten culinair te laten verwennen door onze Chef. Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend maken onze accountmanagers graag een voorstel op maat. Benieuwd naar naar een overzicht van alle mogelijkheden? Bekijk dan onze Banquetingmap.

Meer info
  • Ook mogelijk in de vergaderzaal!
Meer info
  • Uitgebreid buffet
  • Netwerklunch
  • Lunchpakketje – to go
Meer info
  • Picknick met streekgebonden producten op ons landgoed
  • Heerlijk gevulde etagères bij de High tea.
Meer info
  • Combineer uw vergaderarrangement met zoete of hartige versnaperingen
Meer info
  • Geniet van een aangeklede borrel na uw congres of vergadering.
  • Ook mogelijk op ons zonnige terras
Meer info
  • Tal van mogelijkheden zoals een uitgeserveerd diner, walking dinner of buffet
Meer info
  • Diverse mogelijkheden vanaf 20 personen
  • Ook vegetarische barbecue mogelijk!
  • Heerlijk zomers of knus in de winter
  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,7

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Dido and Aeneas – Henry Purcell Heerlijke muziektheater met lunch in Antropia!

5 mei 2022

Op zondag 5 juni en maandag 6 juni kunt u genieten van de opera Dido and Aeneas Het concept is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met […]

Lees meer
NIEUWS

High tea & expo – Reinaerde en Antropia starten samenwerking

28 oktober 2021

Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen en zorgorganisatie Reinaerde zijn per 1 november een samenwerking gestart. Mensen met een beperking gaan aan de slag bij Antropia op landgoed Reehorst, daar waar het […]

Lees meer
Roy Bies

Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij , gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven

Roy Bies Chef