Leg uw gasten culinair in de watten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten culinair te laten verwennen door onze Chef. Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend maken onze accountmanagers graag een voorstel op maat.

Uitgeserveerd diner

Onze chef-kok stelt een seizoens-menu samen met biologische en dynamische (streek) producten van het seizoen. Uiteraard zullen wij rekening houden met eventuele dieetwensen.

Hoofdgerecht à € 23,50
2-gangen diner à € 34,00
3-gangen diner à € 39,50

Maak uw diner compleet met een wijnarrangement of laat u adviseren aan tafel;

2-gangen wijnarrangement, inclusief mineraalwater à € 10,00
3-gangen wijnarrangement, inclusief mineraalwater à € 15,00


Buffetdiner

Vanaf 20 personen

Heerlijke voor- en hoofdgerechten bereid met de meest verse producten uit de buurt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Knapperige broden met verschillende spreads, huisgemaakte pate en andere charcuterie, warm gerookte zalm, frisse slasoorten, handgesneden frieten met luchtige mayonaise, verschillende bereidingen van groente, geroosterde zeewolf met persillade van tuinkruiden, Gegrilde kalfsbavette van Eco Fields en quiche van raapjes.

2-gangen buffetdiner à € 34,00

Uw 2-gangenbuffet uitbreiden naar een van drie gangen? Dat kan, onze koks zorgen voor een heerlijke zoete afsluiter. Een mix van verschillende patisserie, ambachtelijk ijs en fruitsoorten

3-gangen buffetdiner à € 39,50


Walking dinner à € 42,50

Vanaf 20 personen

Zes smakelijke fingerfoodgerechtjes, twee koude gerechten, een shooter met drinksoep, twee warme gerechtjes en sluiten af met een mix van kaas en zoet. Geserveerd met brood en tapenade.


 

Lichte avondmaaltijd tijdens het vergaderen à € 17,50

Vanaf 10 personen

Keuze uit één van onderstaande gerechten geserveerd met frisse salade.

Vegetarische curry met noodles
Orzo met geroosterde wortel, kastanjechampignons
Groentenstoof met couscous
Wokschotel met tofu en gele rijst
Lasagna met vier soorten kaas
Shakshuka van kikkererwten, paprika, tomaat en eieren
Quiche met gegrilde groenten en aardappelwedges

 


Broodjesdiner tijdens het vergaderen à € 17,50

2 luxe belegde broodjes, kop soep, een salade en een warme snack (exclusief drankjes)

 


 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,5

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij , gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven

Roy Bies Chef