• Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Een unieke locatie middenin het groen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, training of vergadering in de provincie Utrecht? Een congreslocatie die goed bereikbaar is? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Cultuur- en congrescentrum Antropia ligt pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12, u kunt ons met de trein maar ook met de auto snel en gemakkelijk bereiken. Een groene oase in Midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst. U vindt hier een diversiteit aan zalen, voor groepen van 2 tot 300 personen.

Bij Antropia nemen we duurzaamheid serieus, zo beschikken we over het hoogste EKO certificaat, bieden we de mogelijkheid om Co2 klimaat neutraal te vergaderen en zijn wij aangesloten bij United Economy, De circulaire munt.

Bekijk onze reviews

 

Zalen en capaciteit

Een groot of klein event? Wij bieden ruimte op maat.

Bekijk de ruimtes

Vergaderen & Congressen

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Bekijk de prijzen

Teambuilding & Extra’s

Er is van alles mogelijk. 

De mogelijkheden

Offerte

Vraag direct een offerte aan.

Stel je eigen offerte samen

In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.

 

Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.

YouTube video

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager