Compenseer uw CO2 uitstoot

Evenementen veroorzaken uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen. Denk aan reisbewegingen van bezoekers en het papier- en energieverbruik voor een evenement. De Climate Neutral Group heeft de gemiddelde uitstoot van broeikasgassen van onze bezoekers berekend. Wat blijkt? Voor slechts € 0,36 per bezoeker per bijeenkomst kunt u deze uitstoot compenseren.  Met dit bedrag financiert CNG duurzame energieprojecten over de hele wereld.

EN LAAT BEZOEKERS VAN UW EVENT ZIEN WAAR U VOOR STAAT

Door het klimaatneutraal organiseren van uw evenement, pakt u de CO2 uitstoot direct aan. U investeert in aansprekende klimaatprojecten en draagt zo bij aan een betere en schonere wereld. En uw evenement mag het logo “klimaatneutraal evenement” dragen.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Green Key Gold 2021

9 maart 2021

Trots! Wij hebben wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Bij Antropia nemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) serieus, het zit in onze genen. Vanaf de oprichting in 1998, werken wij op basis […]

Lees meer
NIEUWS

Antropia start met ultraverse biologische maaltijden

18 november 2020

Antropia maakt het mogelijk om thuis van heerlijke biologische maaltijden te genieten middels Antropia To Go! Deze heerlijke maaltijden zijn door onze Chef en zijn team zorgvuldig samengesteld en hoeven thuis alleen […]

Lees meer
Roy Bies

Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij , gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven

Roy Bies Chef