In samenwerking met verschillende partners, hebben we speciaal voor u een gevarieerd aanbod aan activiteiten samengesteld. Er zijn activiteiten voor binnen en buiten, voor kleine én grote groepen.

Van een ruige tocht op een e-step of juist de mantelpakjestour, van de Haka dans tot een clinic songwriting, hieronder ziet u enkele voorbeelden van activiteiten die wij kunnen aanbieden. Uiteraard zijn er nog veel andere mogelijkheden om met uw gezelschap bepaalde uitdagingen aan te gaan. Neem contact op met één van onze accountmanagers en wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Haka
Meer info
Een workshop Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment.
Meer info

Stap voor een dag in de wereld van de artiest, met je collega’s!

Meer info

Ontdek een stukje mooie natuur van Nederland op een elektrische step. Milieuvriendelijk en iedereen kan het!

Meer info

Smeed ijzer als het heet is!

Mountainbiken
Meer info

Geniet van een mountainbike avontuur door de Utrechtse Heuvelrug op je verblijf bij Antropia

Meer info

Een super leerzame, inspirerende workshop in de natuur rondom Antropia

Meer info

Qi Gong is een fijne manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak, oplaad pauze of om stromingen te versoepelen binnen organisaties en bedrijven.

Meer info

Net als een telefoon moet ook het brein af en toe opgeladen worden. Daarom is even eruit, in een groene omgeving, samen met je collega’s, heel belangrijk.BIRD-guide Marjon en Vogelwachter Adriaan nemen je mee de natuur in op het prachtige landgoed van Antropia. Een waardevolle activiteit tijdens een drukke vergaderdag, een belangrijke opleiding of teamtraining.

Meer info

We hebben een technische partner Let’s Get Digital en zij helpen event managers hun gestelde event doelen te overtreffen met behulp van technologie.

Ze helpen onder meer de netwerkdrempel te verlagen, verhogen de inkomsten uit sponsoring en genereren data-inzichten. Daarbij zorgen ze ook voor registratie, check-in-ondersteuning en het ter plekke printen van badges.

Afhankelijk van het soort evenement en het doel krijgt de event manager niet alleen een beter evenement, maar ook een hogere ROI en meer terugkomende bezoekers.

Let’s Get Digital is gekoppeld aan onze locatie; en betekent dat alle best practices van onze locatie mee worden genomen.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,6

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager