Visie

Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen om samen te denken, samen te leren en samen te creëren.

Missie

Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen om samen te denken, samen te leren en samen te creëren.

We creëren samen de ideale omstandigheden waarin mensen graag bijeenkomen en waarin ze zich vrij voelen om hun hart, geest en wil open te stellen. Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Alles wat we bij Antropia doen, komt voort uit onze zienswijze dat balans tussen People, Planet en Profit leidt tot Prosperity.’

People – Mensen

We zijn ervan overtuigd dat zinvolle relaties in alles de basis van ons werk vormen. We werken continu aan een klimaat waarin vertrouwen, openheid en menselijkheid centraal staan. Ons medewerkersbestand is een afspiegeling van de maatschappij; jong, oud, man, vrouw, allochtoon, autochtoon… al dan niet met een hulpvraag. We geloven in wederkerigheid: Wie goed doet, goed ontmoet. En wie goed ontmoet, doet goed.

Planet – Planeet

We zijn ons ervan bewust dat onze activiteiten effect hebben op de leefomgeving. We streven ernaar alle negatieve effecten van ons handelen op natuur en milieu te minimaliseren.

Profit – Opbrengst

We willen met onze activiteiten zinvolle toegevoegde waarde creëren voor onze gasten, voor onszelf en voor de samenleving. Financiële opbrengsten vormen geen doel op zich, maar zijn een voorwaarde om onze activiteiten verder te kunnen ontplooien; geen maximale maar optimale winst.

Prosperity – Welvaart

In alle afwegingen die we maken, streven we naar de juiste balans tussen people, planet en profit. Op deze manier willen we een bijdrage leveren aan een welvarende samenleving waarin het welzijn van mens en natuur centraal staan.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Chili Sin Carne – recept voor eet geen dierendag

4 oktober 2020

Chili Sin Carne Op zondag 4 oktober is het Eet Geen Dierendag. Miljoenen Nederlanders doen weer mee. Wakker Dier nodigt je uit om die dag eens lekker iets anders te eten. En […]

Lees meer
NIEUWS

Coronamaatregelen, persconferentie van maandag 28 september

30 september 2020

Geachte gast, Zoals u weet zijn, naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september weer verscherpte maatregelen aangekondigd. Op 29 september zijn de noodverordeningen opnieuw aangepast en hebben we op verzoek […]

Lees meer
26 Dec
EVENT

Kerstdiner

Kerstdiner Wij ontvangen u graag op 26 december om 18.00 voor een heerlijk kerstdiner van Eric van Veluwen en zijn team in ons restaurant. Er is weer een mooi biologisch menu samengesteld […]

Lees meer
Eric van Veluwen

Bij Antropia staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze filosofie is dat alles in samenhang moet zijn met elkaar, dat geldt ook voor uw bijeenkomst en dat proberen we altijd met u persoonlijk af te stemmen. Zo serveren we een eerlijke biologische lunch, van lokale leveranciers. Op deze manier creëren we met elkaar, en zeker in deze tijd, ruimte voor vooruitgang.

Eric van Veluwen Directeur