U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de biologische keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op Landgoed de Reehorst. De koks in onze keuken maken gebruik van lokale ingrediënten van het seizoen. Dat betekent: vers, zuiver, zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, maar ook met respect voor dier en milieu geproduceerd. Het EKO-keurmerk Horeca bewijst dat u heerlijk biologisch eet in een restaurant dat hierin koploper is. Voor het gemak hebben wij enkele culinaire arrangementen voor u samengesteld. De mogelijkheden op het gebied van eten en drinken zijn zeer gevarieerd en kunt u uiteraard afstemmen op uw eigen wensen, passend bij uw bijeenkomst.
Leg uw gasten culinair in de watten.
De filosofie van Eric van Veluwen
Ready to drink; wanneer jij wilt, nu of later, lekker koud
Geniet thuis van de heerlijke recepten van onze Chef.
In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.
Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.
"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."
Roy Bies Chef