• Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Culinair genieten bij Antropia

U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de biologische keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op Landgoed de Reehorst.  De koks in onze keuken maken gebruik van lokale ingrediënten van het seizoen. Dat betekent: vers, zuiver, zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, maar ook met respect voor dier en milieu geproduceerd. Het EKO-keurmerk Horeca bewijst dat u eet in een restaurant dat hierin koploper is. Voor het gemak hebben wij enkele culinaire arrangementen voor u samengesteld. De mogelijkheden op het gebied van eten en drinken zijn zeer gevarieerd en kunt u uiteraard afstemmen op uw eigen wensen, passend bij uw bijeenkomst.

Culinaire mogelijkheden

Leg uw gasten culinair in de watten.

Bekijk mogelijkheden

Echte voeding deugt voor lichaam en geest

De filosofie van Eric van Veluwen

Lees meer

159 Kitchen

Ready to eat; wanneer jij wilt, nu of later, koud of warm.

Bekijk mogelijkheden

Recepten

Geniet thuis van de heerlijke recepten van onze Chef.

Inspireer mij

Over Antropia

In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.

 

Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.

 

 

 

YouTube video
Meer informatie

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Regionale COVID-19 maatregelen

21 september 2020

Naar aanleiding van de laatste persconferentie, willen we graag duidelijkheid verschaffen omtrent het verbod op evenementen met meer dan 50 personen en de term feestzaal. Mogen bijeenkomsten met meer dan 50 gasten […]

Lees meer
NIEUWS

Klimaatneutraal vergaderen

16 september 2020

Compenseer uw CO2 uitstoot Evenementen veroorzaken uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen. Denk aan reisbewegingen van bezoekers en het papier- en energieverbruik voor een evenement. De Climate Neutral Group heeft de gemiddelde […]

Lees meer
23 Oct
EVENT

Nacht van de nacht met Maurits Groen en Martin Mulder

Nacht van de nacht met Maurits Groen en Martin Mulder Licht is zo gewoon tegenwoordig, we doen ze al aan op commando of via een app. Maar Licht werkt ook verstorend op […]

Lees meer
Roy Bies

Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij , gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven

Roy Bies Chef