Leg uw gasten culinair in de watten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten culinair te laten verwennen door onze Chef. Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend maken onze accountmanagers graag een voorstel op maat.

 

Picknick met streekgebonden ingrediënten à € 19,50

  • Divers belegde broodjes met o.a. kazen van onze kaasmaker uit Driebergen, en vleeswaren zoals kalfsgebraad, boerenham.
  • Avocado komkommer spread met gepofte paprika, Hummus met rucola en radijs.
  • Wrapje belegd met groenten-spread, geitenkaas en rauwkost.
  • Kleine groene salade.
  • Home-made granola bar.
  • Vers gebakken muffin met honing van onze landgoed imker.
  • Handfruitsoorten of bekertje met gesneden vers fruit.
  • Halfvolle melk en karnemelk van onze zorgboerderij
  • Flesje Utrechts super sap

 

High Tea à € 25,00

Ontvangst met vers gezette smaakvolle theesoorten en koffie. Etagères gevuld met bijvoorbeeld:

  • Bananenbrood en walnoten
  • Huisbereide Dark chocolate ‘no sugar’ truffels, bourbon vanille
  • Fijne patisserie zoals fudge, worteltaartjes en rozencake
  • Scones met wild geplukte bramenjam
  • Omelette muffins, groene asperges, gedroogde tomaat en geitenkaas
  • Mini broodjes met o.a. Pulled oesterzwam, Gravad Lachs,  scharreleitjes salade met eitjes van ons landgoed, Eco(Fields) kalfsgebraad en boerenkaas van de Hondspol Driebergen
  • Broodcupjes gevuld met verse tonijnsalade met appel of knollensalade
  • Tussen de gelegenheid een soepje of bouillon van het seizoen.
  • Kaassoorten van onze kaasmakers uit de regio
  • Shooter glaasje met ‘Driebergse’ hangop en fruit van het seizoen

Uiteraard kunt u de high tea eventueel aanvullen met fris-, en/of alcoholische dranken.
Of u begint met een feestelijke bubbel –  Cava à € 38,- per fles


 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,5

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij , gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven

Roy Bies Chef