Leg uw gasten culinair in de watten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten culinair te laten verwennen door onze Chef. Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend maken onze accountmanagers graag een voorstel op maat.

 

Picknick met streekgebonden ingrediënten à € 19,50

  • Divers belegde broodjes met o.a. kazen van onze kaasmaker uit Driebergen, en vleeswaren zoals kalfsgebraad, boerenham.
  • Avocado komkommer spread met gepofte paprika, Hummus met rucola en radijs.
  • Wrapje belegd met groenten-spread, geitenkaas en rauwkost.
  • Kleine groene salade.
  • Home-made granola bar.
  • Vers gebakken muffin met honing van onze landgoed imker.
  • Handfruitsoorten of bekertje met gesneden vers fruit.
  • Halfvolle melk en karnemelk van onze zorgboerderij
  • Flesje Utrechts super sap

 

High Tea à € 19,50

Ontvangst met vers gezette smaakvolle theesoorten en koffie. Etagères gevuld met bijvoorbeeld:

  • Bananenbrood en walnoten
  • Huisbereide Dark chocolate ‘no sugar’ truffels, bourbon vanille
  • Fijne patisserie zoals fudge, worteltaartjes en rozencake
  • Scones met wild geplukte bramenjam
  • Omelette muffins, groene asperges, gedroogde tomaat en geitenkaas
  • Mini broodjes met o.a. Pulled oesterzwam, Gravad Lachs,  scharreleitjes salade met eitjes van ons landgoed, Eco(Fields) kalfsgebraad en boerenkaas van de Hondspol Driebergen
  • Broodcupjes gevuld met verse tonijnsalade met appel of knollensalade
  • Tussen de gelegenheid een soepje of bouillon van het seizoen.
  • Kaassoorten van onze kaasmakers uit de regio
  • Shooter glaasje met ‘Driebergse’ hangop en fruit van het seizoen

Uiteraard kunt u de high tea eventueel aanvullen met fris-, en/of alcoholische dranken.
Of u begint met een feestelijke bubbel –  Cava à € 34,50 per fles


 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Chili Sin Carne – recept voor eet geen dierendag

4 oktober 2020

Chili Sin Carne Op zondag 4 oktober is het Eet Geen Dierendag. Miljoenen Nederlanders doen weer mee. Wakker Dier nodigt je uit om die dag eens lekker iets anders te eten. En […]

Lees meer
NIEUWS

Coronamaatregelen, persconferentie van maandag 28 september

30 september 2020

Geachte gast, Zoals u weet zijn, naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september weer verscherpte maatregelen aangekondigd. Op 29 september zijn de noodverordeningen opnieuw aangepast en hebben we op verzoek […]

Lees meer
26 Dec
EVENT

Kerstdiner

Kerstdiner Wij ontvangen u graag op 26 december om 18.00 voor een heerlijk kerstdiner van Eric van Veluwen en zijn team in ons restaurant. Er is weer een mooi biologisch menu samengesteld […]

Lees meer
Gabriëlle Langedijk-Hooft

Antropia heeft wat mij betreft de perfecte elementen voor een geslaagde bijeenkomst! Een groene locatie dat gelegen is in het midden van het land, perfecte bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met de auto, diverse zalen en heerlijke biologische keuken! Deze elementen gaan samen met onze gastvrije omgeving, waar ik samen met mijn collega’s iedere dag verwachtingen wil overtreffen. Nieuwsgierig geworden? Ik nodig je graag uit voor een locatiebezoek!

Gabriëlle Langedijk-Hooft Accountmanager