Leg uw gasten culinair in de watten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten culinair te laten verwennen door onze Chef. Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend maken onze accountmanagers graag een voorstel op maat.

 

BBQ – Vegetarisch  à € 35,00

Vanaf 20 personen

 Zonder vlees geen barbecue!? Daar denken wij bij Antropia anders over! Naast onze regulier voorjaar/zomer of herfst/winterbarbecue kunnen wij u ook een volledig veganistische barbecue aanbieden. Bereid met onder andere groenten va lokale tuinders, vleesvervangers, fruit en bijpassende garnituren.

  • Bieten gepoft boven het vuur, met creme van mierikswortel en appel
  • Tomaatjes gevuld met pulled jack fruit
  • Steak van bloemkool met vadouvan en labneh
  • Spicy tortilla, kort gegrild met bonen en gerookte tofu
  • Geroosterde druiven met ricotta en venkelzaad
  • Spies van zoete aardappel-hennep en oesterzwam van de Funghi Factory

Daarbij serveren wij rustieke broden van bakkerij Driekant met diverse heerlijke dips & spreads zoals bietenhummus en huisgemaakte tzatziki. Een ruime keuze aan frisse salades samengesteld met alles wat het land te bieden zoals bijvoorbeeld:

  • Salade van boekweit en zoetzure knolletjes
  • Gegrilde groenten met couscous van spliterwten
  • Tomaat met buffelmozzarella en gekonfijte citroen
  • Jonge blad sla uit eigen achtertuin met vinaigrette
  • Geroosterde venkel met tuinkruiden en citrusfruit

Barbecue dessert supplement à € 5,50
Vers fruit, ijssoorten, vanilleroom, diverse kaassoorten met confituur en noten- vruchtenbrood

 


 

Winterbarbecue à € 35,00

Vanaf 20 personen

Opzoek naar de perfecte afsluiter of begin van het jaar? Trakteer uzelf en uw collega’s of vrienden op een winterbarbecue bij Antropia! Een goed gesprek rond het vuur met warme dekentjes en geniet van een lekkere kop huisgemaakte gluhwein, winterse bieren of specerijen thee. Ondertussen bereiden onze koks de volgende heerlijke gerechten op houtskool.

  • Winterse soep uit de ketel met brood en boerenboter
  • Licht geroosterde crudite met fondue van kazen uit de buurt
  • Bieten gepoft met mierikswortel crème
  • Hele entrecote van het EcoFields kalf met jus van bosui
  • Pofaardappel lekker zelf aftoppen met verschillende garnituren
  • Warm gerookte zalm met huis getikte mayo, dille en augurk
  • Pompoen met olie van eigen pit en zeezout
  • Hangop van Driebergse yoghurt met stoofpeer

Barbecue dessert supplement à € 5,50
Vers fruit, ijssoorten, vanilleroom, diverse kaassoorten met confituur en noten- vruchtenbrood

 


 

BBQ – Voorjaar en zomer à € 35,00

Vanaf 20 personen

Omdat wij werken met seizoensgebonden producten en zoveel mogelijk uit eigen streek, kan het zijn dat het menu enigszins kan afwijken.

Biologisch vlees assortiment van Ecofields;

  • Langzaam gegaarde Hele kalfsenrecote uit de Smoker
  • Spicy Koreaans gemarineerde spies van mals kippendijtjesvlees
  • Lams merguez , kruidige sappige Spaanse worstjes

Vis van het seizoen van Jan van As;

  • Pakketje Kabeljauwfilet met venkel, sinaasappeltijm, limoenolie
  • Royale spies van grote garnalen , Toscaanse wijze gemarineerd
  • Sardines , hele visjes van de BBQ met Salmoriglio ( Siciliaanse dressing )

Veggie & Vegan;

  • Gevulde Porta Bello “Teriyaki” met limoen en gember en sesam
  • Falafel spiesje met aubergine, paprika en tomaat
  • Ratatouille, grove groenten bereid vanaf de Smoker met tijm, knoflook en tomaatjes
  • Maïskolf van de grill met roomboter en citroensap en zeezout

Dikke frieten met zeezout en Belgische mayonaise
Knapperig gebakken stokbrood uit de oven

Spreads:

  • Humus met avocado en koriander
  • Home made Aioli
  • Tuin Kruiden boter met knoflook

Vers bereide zomerse salades zoals;

  • Komkommer salade met Radijs , sesam en lente-uitjes
  • Hollandse krieltjes salade bereid met eitjes van ons Landgoed en groene asperges
  • Tomaten salade met ‘black pearl’ tomaat rode ui, gepofte paprika, en basilicum
  • Bietjes salade , rode biet en Chiochia niet met appel en geiten feta
  • Kimchi, huis gefermenteerde Koreaanse kool salade
  • Gemengde slasoorten van Landgoed Kraaybeek

Sausjes

  • Smokey spicy tomatensalsa
  • Jus van gefermenteerde zwarte knoflook
  • Limoen-mayonaise
  • Indian curry crème

Barbecue dessert supplement à € 5,50
Vers fruit, ijssoorten, vanilleroom, diverse kaassoorten met confituur en noten- vruchtenbrood

 


 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Chili Sin Carne – recept voor eet geen dierendag

4 oktober 2020

Chili Sin Carne Op zondag 4 oktober is het Eet Geen Dierendag. Miljoenen Nederlanders doen weer mee. Wakker Dier nodigt je uit om die dag eens lekker iets anders te eten. En […]

Lees meer
NIEUWS

Coronamaatregelen, persconferentie van maandag 28 september

30 september 2020

Geachte gast, Zoals u weet zijn, naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september weer verscherpte maatregelen aangekondigd. Op 29 september zijn de noodverordeningen opnieuw aangepast en hebben we op verzoek […]

Lees meer
26 Dec
EVENT

Kerstdiner

Kerstdiner Wij ontvangen u graag op 26 december om 18.00 voor een heerlijk kerstdiner van Eric van Veluwen en zijn team in ons restaurant. Er is weer een mooi biologisch menu samengesteld […]

Lees meer
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager