Leg uw gasten culinair in de watten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten culinair te laten verwennen door onze Chef. Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend maken onze accountmanagers graag een voorstel op maat.

Zoete breaks 

  • English muffin à € 2,50
  • Mix van muffins, amandeltaart en bartaartjes à € 3,75
  • Bonbons, twee stuks à € 2,50
  • Huisgemaakte Spelt haverkoeken € 2,30
  • Huisgemaakte Granola bar met honing van het landgoed à € 4,50
  • Fruitsalade in glaasje samengesteld met seizoensfruit € 3,75
  • Smoothie van seizoensfruit à € 3,75
  • Verse biologische yoghurt met Granola à € 2,75

 

Hartige Breaks

  • Kop huisgemaakte soep van de dag à € 6,00
  • Salmorejo, stevige koude tomatensoep gebonden met brood, scharrelei, gedroogde ham à € 6,25
  • Spiesje van bieten, appel, basilicum en tomaatjes, arm aan calorieën, rijk aan vitamines en mineralen à € 3,75
  • Kaasbordje, drie mooie soorten van onze lokale kaasmakers met huisgemaakte stroop en geroosterd suikerbrood à € 8,50
  • Saucijzenbroodje, met kalfsvlees van Ecofields, kummel en komijn € 3,50
  • Antropia burger (100% vegan) zeewierburger met briochebun van spinazie en algen, kropsla, komkommerpickles en bietenmayonaise. Geserveerd met zoete aardappelfriet à € 16,00
  • Bowls Kitchen 159, Heerlijke verse en vitale maaltijdsalades. Keuze uit 2 soorten à € 8,00 ( wisselt per seizoen)
    Buddha Bowl, meergranenrijst, milde Aziatische currysaus, Avocado, broccoli, courgette en cashewnoten
    Pasta Bowl, verse pasta, spinazie, pesto, olijven en Parmezaanse kaas
  • Wrap ‘Antropia style’, Goed gevulde wrap met gepofte paprika, sla, oesterzwammen en Hollandse geitenkaas à € 7,50
  • Powershot bouillon, shootertje met krachtige groentebouillon, fijne kruiden en stukjes omelet € 3,50
  • Hartige muffin met spinazie en geitenkaas à € 3,95
  • Hartig minisnack assortiment met bijvoorbeeld mini gehaktballetjes, mini pizza, mini quiche, wrapje à € 4,00

 


 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Chili Sin Carne – recept voor eet geen dierendag

4 oktober 2020

Chili Sin Carne Op zondag 4 oktober is het Eet Geen Dierendag. Miljoenen Nederlanders doen weer mee. Wakker Dier nodigt je uit om die dag eens lekker iets anders te eten. En […]

Lees meer
NIEUWS

Coronamaatregelen, persconferentie van maandag 28 september

30 september 2020

Geachte gast, Zoals u weet zijn, naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september weer verscherpte maatregelen aangekondigd. Op 29 september zijn de noodverordeningen opnieuw aangepast en hebben we op verzoek […]

Lees meer
26 Dec
EVENT

Kerstdiner

Kerstdiner Wij ontvangen u graag op 26 december om 18.00 voor een heerlijk kerstdiner van Eric van Veluwen en zijn team in ons restaurant. Er is weer een mooi biologisch menu samengesteld […]

Lees meer
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager