Onze Chef deelt zijn recepten graag me u zodat u ook thuis kunt genieten van heerlijke (biologische) gerechten.
Krokante kiemenburger
Alleen al de naam brengt een glimlach op je gezicht.
Panna cotta
Panna cotta, gekookte room, is een eenvoudig en veelzijdig Italiaanse dessert.
Curry pompoen soep
Pompoenen werden al duizenden jaren voor Christus in het huidige Mexico geteeld.
Quiche met boerenkool
Bladkolen, dus ook onze boerenkool, zouden afkomstig zijn uit het Midden-Oosten c.q. Klein Azië.
In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.
Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.
"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."
Roy Bies Chef