• Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Heerlijke recepten voor thuis

Heerlijke recepten!

Onze Chef deelt zijn recepten graag me u zodat u ook thuis kunt genieten van heerlijke (biologische) gerechten.

Krokante kiemenburger

Alleen al de naam brengt een glimlach op je gezicht.

Bekijk hier het recept

Panna cotta

Panna cotta, gekookte room, is een eenvoudig en veelzijdig Italiaanse dessert.

Bekijk hier het recept

Curry pompoen soep

Pompoenen werden al duizenden jaren voor Christus in het huidige Mexico geteeld.

Bekijk hier het recept

Quiche met boerenkool

Bladkolen, dus ook onze boerenkool, zouden afkomstig zijn uit het Midden-Oosten c.q. Klein Azië.

Bekijk hier het recept

In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.

 

Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.

YouTube video
Meer informatie

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Antropia is uitgeroepen tot Beste XL Locatie 2022! 

21 september 2021

Meeting Review reikt jaarlijks de “Meeting Review Awards” uit. In de provincie Utrecht zijn 582 meeting en event locaties. Utrecht heeft een gemiddelde MICE reviewscore van 9,04 op basis van 13131 online […]

Lees meer
NIEUWS

Green Key Gold 2021

9 maart 2021

Trots! Wij hebben wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Bij Antropia nemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) serieus, het zit in onze genen. Vanaf de oprichting in 1998, werken wij op basis […]

Lees meer
30 Oct
EVENT

‘Nieuw Bakje Troost’ een congrestival

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 organiseert stichting Culinair Erfgoed Centrum Nederland een congrestival over culturele tradities en nieuwe rituelen rondom rouw, afscheid nemen en de dood. In de laatste […]

Lees meer
Roy Bies

Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij , gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven

Roy Bies Chef