• Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,4

Recepten

Heerlijke recepten!

Onze Chef deelt zijn recepten graag met u zodat u ook thuis kunt genieten van heerlijke (biologische) gerechten. Naast de recepten voor Gado Gado met taugé en saté van kip, Kipfilet met Brie de Meaux, Gepofte aubergine met burrata en Poffertjes van pompoen met linzen en rettich kiemen, zoals hieronder beschreven hebben wij er nog veel meer. Bekijk ze hier.

Gepofte aubergine met burrata 

Bekijk het recept

Kipfilet met Brie de Meaux

Bekijk het recept

Gado Gado met taugé en saté van kip 

Bekijk het recept

Poffertjes van pompoen met linzen en rettich kiemen

Bekijk het recept

In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.

 

Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.

YouTube video

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."

Roy Bies Chef