Onze Chef deelt zijn recepten graag met u zodat u ook thuis kunt genieten van heerlijke (biologische) gerechten. Naast de recepten voor Gado Gado met taugé en saté van kip, Kipfilet met Brie de Meaux, Gepofte aubergine met burrata en Poffertjes van pompoen met linzen en rettich kiemen, zoals hieronder beschreven hebben wij er nog veel meer. Bekijk ze hier.
Gepofte aubergine met burrata
Kipfilet met Brie de Meaux
Gado Gado met taugé en saté van kip
Poffertjes van pompoen met linzen en rettich kiemen
In het midden van Nederland naast station Driebergen-Zeist en de A12, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland.
Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.


"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."
Roy Bies Chef