Wij ontvangen u graag!

Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar  geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt.

Er is keuze uit 11 ruime zalen met een capaciteit van 2 tot 300 personen.

 

  • Oppervlakte : 275 m2
  • Te combineren met subzalen en foyer
  • Uniek ventilatiesysteem o.b.v CO2.
  • Bekijk mogelijke opstellingen
  • Bekijk zaalhuur
  • Oppervlakte: 35 m2
  • Zalen met veel daglicht en weids uitzicht over het landgoed
  • Bekijk mogelijke opstellingen
  • Bekijk zaalhuur 
  • Oppervlakte: 25 m2
  • Ideaal voor klein overleg
  • Bekijk mogelijke opstellingen
  • Bekijk zaalhuur

 

  • Oppervlakte: 60 m2
  • Geschikt als break-out of trainingsruimte
  • Bekijk mogelijke opstellingen
  • Bekijk zaalhuur
  • Oppervlakte: 16 m2
  • Office for a day
  • Bekijk mogelijke opstellingen
  • Bekijk zaalhuur
  • Oppervlakte: 66 m2
  • Voormalige barakken van Neeltje Jans, gelegen naast het hertenkamp en een eigen terras
  • Bekijk mogelijke opstellingen
  • Bekijk zaalhuur
  • Oppervlakte: 130 m2
  • Voormalige barakken van Neeltje Jans, gelegen naast het hertenkamp en een eigen terras
  • Bekijk mogelijke opstellingen
  • Bekijk zaalhuur
  • In alle rust buiten vergaderen op het landgoedterras of tussen de bomen.
  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,4

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."

Roy Bies Chef