Contact

Route

U vindt ons in het midden van Nederland op Landgoed de Reehorst. Pal naast NS-station Driebergen-Zeist en aan de A12 (afslag Driebergen-Zeist). U kunt gratis parkeren op de parkeerweide van Landgoed de Reehorst.

Voordelig reizen voor het milieu én uw portemonnee? Bestel uw treinkaartje bij ons!

Kaart google maps met positie Antropia, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen

Komt u met de trein?
U reist naar station Driebergen-Zeist, loopt naar de buszijde van het station en steekt de weg over naar Landgoed de Reehorst. Vier maal per uur is er een rechtstreekse verbinding met Utrecht CS en Arnhem.  Plan hier eenvoudig uw treinreis en bestel uw treinkaartjes bij ons tegen gereduceerd tarief. Let op, in verband met de komst van een nieuw station zijn er tijdens de bouw belangrijke momenten om rekening mee te houden. Zie hier de planning op hoofdlijnen.

Komt u met de auto?
Aangezien bepaalde navigatiesystemen u een onjuiste route kunnen laten vervolgen, adviseren wij u onderstaande routebeschrijving te hanteren en/of de volgende GPS coördinaten in te voeren: 52.0633158, 5.26025981.

Vanuit Utrecht
Volg de A12 richting Arnhem en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit linksaf richting Zeist. Vervolgens neemt u de 2e inrit links en rijdt u Landgoed de Reehorst op. Volg de parkeerborden. U kunt gratis parkeren op de parkeerweide.
GPS coördinaten: 52.0633158, 5.26025981

Vanuit Arnhem
Volg de A12 richting Utrecht en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit rechtsaf richting Zeist. Vervolgens neemt u de 2e inrit links en rijdt u Landgoed de Reehorst op. Volg de parkeerborden. U kunt gratis parkeren op de parkeerweide.
GPS coördinaten: 52.0633158, 5.26025981

Komt u met de fiets?
U kunt ons met de fiets vanuit de omgeving Utrechtse Heuvelrug prima bereiken. Houd u er echter rekening met werkzaamheden in het stationsgebied.