Contact

Route

U vindt ons in het midden van Nederland op Landgoed De Reehorst. Pal naast NS-station Driebergen-Zeist en aan de A12 (afslag Driebergen-Zeist).

In de periode van 19 augustus t/m 1 september is de oprit naar de hoofdingang van Antropia i.v.m. werkzaamheden tijdelijk niet of slecht bereikbaar per auto. U kunt in deze weken niet doorrijden naar de hoofdingang. Parkeren kan zoals gebruikelijk in P+R Station Driebergen-Zeist. Volgt u daarna de bordjes van Antropia om te voet de hoofdingang te bereiken. Bent u met het openbaar vervoer, volgt u dan vanaf het station ook de bordjes naar Antropia. Mocht dit voor u problemen opleveren, neemt u dan (telefonisch) contact met ons op. Onze excuses voor de eventuele overlast!

Kaart google maps met positie Antropia, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen
(Navigeren naar en parkeren in Q-Park P+R Station Driebergen-Zeist op Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)

Komt u met de trein?
U reist naar station Driebergen-Zeist, steek de weg over richting de P&R parkeergarage van het station en loop voor de garage naar links het voetpad op en volg de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed de Reehorst liggen.) Plan hier eenvoudig uw treinreis. Let op, in verband met de komst van een nieuw station zijn er tijdens de bouw belangrijke momenten om rekening mee te houden. Zie hier de planning op hoofdlijnen.

Komt u met de auto?
U kunt parkeren bij Q-Park P+R Station Driebergen Zeist. (Navigeren naar Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13).

  • De Q-Park P+R Station Driebergen Zeist heeft beschikking over 10 elektrische oplaadpunten op de eerste verdieping.
  • Bent u slecht ter been, dan kunt u gebruik maken van één van onze 2 gehandicaptenparkeerplaatsen voor de deur. In dit geval gebruikt u de leveranciersingang direct links naast de parkeergarage (ook Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) en volgt u de weg langs Antropia tot aan de hoofdingang.
  • Wilt u met uw personenauto materiaal laden en lossen bij Antropia? In dit geval gebruikt u de leveranciersingang direct links voor de parkeergarage (ook Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) en volgt u de weg langs Antropia tot aan de hoofdingang.

Routebeschrijving
Vanuit Utrecht
Volg de A12 richting Arnhem en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit linksaf richting Zeist. Volg de weg rechtdoor, totdat de weg naar beneden helt. Sorteer daar links voor en ga nog vóór de spoorbrug linksaf. U vindt de P+R garage even verder aan uw linkerhand.
Vanuit Arnhem
Volg de A12 richting Utrecht en neem afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afrit rechtsaf richting Zeist. Volg de weg rechtdoor, totdat de weg naar beneden helt. Sorteer daar links voor en ga nog vóór de spoorbrug linksaf. U vindt de P+R garage even verder aan uw linkerhand.
Vanuit Zeist
U rijdt de Driebergseweg af en slaat voor het busstation rechtsaf de Odijkerweg op. Volg de Odijkerweg tot over de spoorwegovergang. Volg de bocht en sla linksaf de Stationsweg op. U vindt de P+R garage aan uw rechterhand.

Na het parkeren loopt u de garage uit naar rechts het voetpad op en volgt u de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed de Reehorst liggen.)

Ontvangt u een uitrijkaart?
Ook in dit geval komt u de parkeergarage binnen door uw creditcard of bankpas in te voeren. Bij Antropia ontvangt u dan een uitrijkaart. LET OP!: Bij vertrek uit de parkeergarage dient u éérst de uitrijkaart te gebruiken en pas dan ook de bankpas aan te bieden. Er worden dan bij u geen kosten afgeschreven (maar het is wel nodig dat uw vertrek wordt geregistreerd). Volg deze procedure in de juiste volgorde, anders worden de kosten toch van uw rekening afgeschreven. Deze kunnen niet achteraf gedeclareerd worden bij Antropia.

Komt u met de fiets?
U kunt ons met de fiets vanuit de omgeving Utrechtse Heuvelrug prima bereiken. Houd u echter rekening met werkzaamheden in het stationsgebied.

Na de bijeenkomst een maaltijd mee voor onderweg of thuis?
Neem bij ons een van de 159 Kitchen Bowls mee!