Naar aanleiding van de laatste persconferentie, willen we graag duidelijkheid verschaffen omtrent het verbod op evenementen met meer dan 50 personen en de term feestzaal.

Mogen bijeenkomsten met meer dan 50 gasten plaatsvinden op Antropia?
Ja, dat mag en dat kan. In de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid worden andere bijeenkomsten bedoeld dan die wij bij  Antropia faciliteren. Bovendien hebben wij intensief contact met de veiligheidsregio.

Daarnaast hebben wij tal van maatregelen getroffen waardoor wij gasten veilig kunnen ontvangen. Zo hebben wij onze hele locatie ingericht op anderhalve meter afstand en hanteren wij een (door de organisatie) verplichte gastenregistratie met gezondheidscheck. Daarnaast werken wij met looproutes en kan iedere ruimte goed geventileerd worden. Tevens heeft onze grote zaal zelfs een  nieuwe Co2 Airco en zo wordt de lucht volledig ververst in plaats van gecirculeerd.

Valt Antropia onder de categorie feestzaal?
Nee, wij zijn een zakelijke vergader- en evenementenlocatie. Bijeenkomsten die bij Antropia georganiseerd worden, kunnen dus gewoon doorgang vinden omdat wij volgens alle maatregelen handelen.

Indien hier vragen over zijn vernemen wij dit graag en kunt u contact met ons opnemen via 0343-531818.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Green Key Gold 2021

9 maart 2021

Trots! Wij hebben wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Bij Antropia nemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) serieus, het zit in onze genen. Vanaf de oprichting in 1998, werken wij op basis […]

Lees meer
NIEUWS

Antropia start met ultraverse biologische maaltijden

18 november 2020

Antropia maakt het mogelijk om thuis van heerlijke biologische maaltijden te genieten middels Antropia To Go! Deze heerlijke maaltijden zijn door onze Chef en zijn team zorgvuldig samengesteld en hoeven thuis alleen […]

Lees meer
30 Oct
EVENT

‘Nieuw Bakje Troost’ een congrestival

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 organiseert stichting Culinair Erfgoed Centrum Nederland een congrestival over culturele tradities en nieuwe rituelen rondom rouw, afscheid nemen en de dood. In de laatste […]

Lees meer
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager