Naar aanleiding van de laatste persconferentie, willen we graag duidelijkheid verschaffen omtrent het verbod op evenementen met meer dan 50 personen en de term feestzaal.

Mogen bijeenkomsten met meer dan 50 gasten plaatsvinden op Antropia?
Ja, dat mag en dat kan. In de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid worden andere bijeenkomsten bedoeld dan die wij bij  Antropia faciliteren. Bovendien hebben wij intensief contact met de veiligheidsregio.

Daarnaast hebben wij tal van maatregelen getroffen waardoor wij gasten veilig kunnen ontvangen. Zo hebben wij onze hele locatie ingericht op anderhalve meter afstand en hanteren wij een (door de organisatie) verplichte gastenregistratie met gezondheidscheck. Daarnaast werken wij met looproutes en kan iedere ruimte goed geventileerd worden. Tevens heeft onze grote zaal zelfs een  nieuwe Co2 Airco en zo wordt de lucht volledig ververst in plaats van gecirculeerd.

Valt Antropia onder de categorie feestzaal?
Nee, wij zijn een zakelijke vergader- en evenementenlocatie. Bijeenkomsten die bij Antropia georganiseerd worden, kunnen dus gewoon doorgang vinden omdat wij volgens alle maatregelen handelen.

Indien hier vragen over zijn vernemen wij dit graag en kunt u contact met ons opnemen via 0343-531818.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager