Al 24 jaar zijn Nicole en Martin onderweg met hun prachtige WHITE TENT en betoveren het publiek. Hun theaterstukken zijn een unieke combinatie van het vertellen van sprookjes met acrobatische bewegingselementen en bijpassende muziek. Oud en jong worden meegenomen in het sprookje, gesproken in het Nederlands, met een charmant Zwitsers accent! Humor en verstilde emotie buitelen over elkaar, meebeleven op top niveau!

 

24 jaar – 3200 voorstellingen – 650 speelplekken – 8 talen – 15 landen!

 

Nicole en Martin spelen hun theaterstukken niet alleen met woorden, maar geven met muziek, zang, jongleren, acrobatiek en dans de sprookjes een nieuwe, zeer poëtische dimensie Münchner Merkur .

Beide artiesten bespelen diverse instrumenten en vaak in onmogelijke houdingen. Ze hebben het vermogen hun jonge publiek op een vriendelijke manier te betrekken bij het spel; wie beleefd hier meer aan: de kinderen of hun ouders?

15 tot 18 juni!

Klik hier voor de tickets

Prijzen: 20,- voor volwassenen, 16,- 65+/studenten/algemeen geldige kortingskaart, 12,- voor kinderen (5-13 jaar)

De voorstellingen duren allen 70 minuten. Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.

Parkeren bij hoofdstraat 10. Bij de slagboom inspreken: Nicole & Martin. De weg geheel vervolgen tot u op het parkeerterrein van de Triodosbank komt. Daarna 5 minuten lopen naar het veld naast het amfitheater. Met dank aan de Triodosbank! 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,6

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek.

Larissa van Bemmel Accountmanager