Bio-diner: Big Food of de kracht van community?

Antropia zal dit jaar een aantal Bio-diners verzorgen met elk een eigen thema. Bij deze diners zorgt Eric van Veluwen samen met de koks voor een mooi menu, terwijl er steeds ook één of meer sprekers zullen zijn rondom het thema van die avond. 

We gaan van start met het thema ‘Big food of de kracht van community?’ Merle Koomans, directeur van coöperatie Odin zal vanuit haar achtergrond en organisatie vertellen over hoe je als teler en consument dicht bij elkaar kunt blijven, zodat je weet wat er op je bord komt en er eerlijke prijzen worden betaald. Maar ook over hoe je je gezamenlijk en kleinschaliger kunt organiseren zodat je minder of niet meer afhankelijk bent van de overheersende en machtige voedingsproducenten en -ketens, steeds vanuit de visie dat zorg voor de aarde ook goed is voor de mens.

  • 3 gangen-diner inclusief welkomstdrankje
  • (Exclusief overige dranken)
  • Datum: Donderdag 10 april 2025
  • Tijden: 18:30-21:00 uur
  • Kosten: € 45,- p.p.
  • Zie routebeschrijving

Je kunt hier je ticket kopen

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,4

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."

Roy Bies Chef