Ben je Bezopen?

 

Een feestbeest, een slecht rempedaal of een doseerprobleem: de eufemismen voor verslaving zijn eindeloos. Maar wat is een verslaving nou precies? Psycholoog Bram Bakker en zijn zoon (en cabaretier) Fimme Bakker onderzoeken in Ben je bezopen? verslaving in al haar gedaanten en vormen.

Bram Bakker was nooit afhankelijk van drank of drugs, maar stilzitten vindt hij maar moeilijk. Decennialang probeerde hij verslaafden van de afgrond te redden, totdat hij zijn eigen behandeling prioriteit gaf.

Fimme Bakker gaat gebukt onder de familiaire neiging om onverstandig om te gaan met genotsmiddelen. Hij hoeft maar iets in zijn mond te stoppen om te genieten. Als cabaretier maakt hij daar graag grappen over. Is humor mogelijk de ontbrekende link in de verslavingszorg? Of betekende de hulpverlener met eigen ervaring voor hem het verschil tussen leven en dood?

In Ben je bezopen? ontzien Bakker en Bakker niets of niemand. Ook zichzelf niet. Ze maken liever een harde, rake grap dan constant om de hete brei heen te blijven draaien. Dat hebben ze al veel te lang gedaan.

 

Datum: Vrijdag 26 januari 2024

19.00u inloop en om 19.30u start de cabaret.

BESTEL HIER JE TICKETS! 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

"Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek."

Larissa van Bemmel Accountmanager