Ingrediënten 

4 gekookte eieren

50g taugé

2 tomaten of 8 kerstomaatjes

1/2 komkommer

100g boontjes

100g champignons

1/4 bloemkool

100g wortelen

1 potje pindakaas en wat melk mengen en op smaak brengen met wat sambal en ketjap

300g kippendij

 

Hoe te bereiden?

  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes, de wortelen in lange reepjes en kop de boontjes
  2. Breng 2 liter water aan de kook met een eetlepel zout
  3. Kook de bloemkool, de boontjes, de wortel en de champignons na elkaar beetgaar en spoel ze per soort koud
  4. Kook de eieren door ze in koud water op te zetten. Zet als ze koken het vuur uit, zo heb je perfect gekookte eieren. Spoel ze koud en pel ze
  5. Marineer het gesneden kippendijvlees naar smaak met sambal, ketjap, kerrie en wat olie en rijg ze aan satéstokjes.
  6. Bak de sateetjes aan in een koekenpan, maak ondertussen de pindasaus door aan de pindakaas wat melk en evt. wat sambal toe te voegen
  7. Snijd de tomaten in 4 stukken en de komkommer in reepjes
  8. Decoreer alle groentes bij elkaar en leg de saté erop, strooi de taugé erover serveer er de pindasaus apart bij.
  9. Lekker met gefrituurde uitjes en geroosterde pinda’s
  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,4

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

"Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek."

Larissa van Bemmel Accountmanager