bediening

Zelfstandig Werkend Kok

Werkomgeving

Cultuur- en Congrescentrum Antropia is een inspirerende locatie voor congressen en tal van andere bijeenkomsten. Het bijzondere gebouw en de centrale ligging op het groene landgoed De Reehorst tussen NS Station Driebergen-Zeist en de A12, maakt het tot een unieke locatie.  Dagelijks ontvangen we tussen de 50 en 500 gasten in een gastvrije en steeds wisselende setting. Geen dag hetzelfde!

Antropia is voortdurend in ontwikkeling en vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Op dit moment wordt het nieuwe hoofdkantoor van de Triodos Bank gebouwd op het landgoed en wordt het stationsgebied totaal vernieuwd. Wij kunnen niet achterblijven en grijpen deze fase aan om binnen Antropia en op het landgoed een aantal vernieuwingen door te voeren op alle gebieden.

Antropia telt 25 medewerkers in totaal en voor het keukenteam wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Biologische keuken
De keuken van Antropia werkt al jarenlang uitsluitend met biologische en bio-dynamische (streek)produkten en voert het EKO-keurmerk Horeca Goud.
We serveren (h)eerlijke uitgebalanceerde gerechten die bijdragen aan een positief energiepeil en optimale prestaties. We lopen graag mee maar nog liever voorop met de nieuwste culinaire ontwikkelingen. Zo serveert Antropia al jarenlang een gevarieerd lunchbuffet met voornamelijk vegetarische gerechten, biologische of biodynamische producten, huisgemaakt, van de streek en van het seizoen. Smaak en kwaliteit zijn bij ons altijd leidend. De nadruk ligt bij Antropia op de lunch(buffetten) overdag. Daarnaast vinden met regelmaat ook aangeklede borrels, diners, bbq’s en catering op locatie plaats. Antropia heeft geen á la carte restaurant, wel een kleine kaart.

Profiel
Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de gerechten en hebt hierbij ook een sturende rol. Je vervangt de chef-kok bij diens afwezigheid. Zie ook de functiebeschrijving.

Wat vragen wij?

  • Werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Passie voor de biologische keuken en de ontwikkelingen en trends;
  • Een gastvrije en proactieve houding en communicatieve vaardigheden.
  • Affiniteit met het werken met mensen met een beperking;
  • Affiniteit met MVO;
  • Kennis van de HACCP en allergenen wetgeving

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan, met voor horecabegrippen relatief aantrekkelijke werktijden in een dynamische werkomgeving bij een organisatie die vooruit wil.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie,  pas je binnen het profiel en wil je bijdragen aan onze ambitie om Antropia nóg beter op de kaart te zetten? Slijp dan je messen vast en neem contact met ons op! Stuur je sollicitatie met CV naar Elke Croiset van Uchelen: elkecroiset@antropia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Antropia is verbonden met Sublime World. Sublime FM, Sublime Doing, Sublime TV, Sublime Jamming, maar ook bedrijven als 1-n.nlwater159.nlantropia.nl en rhederoord.nl, maken samen Sublime World. Een bijzondere en zeer ambitieuze verzameling bedrijven en initiatieven met de gezamenlijke drang om de wereld een mooiere plek te maken.