Stap voor een dag in de wereld van de artiest, met je collega’s! 

Een valse noot zingen is onbelangrijk maar zingen zonder passie is onvergeeflijk’ – Ludwig van Beethoven

Kruip met je team/afdeling of gehele bedrijf even in de huid van een songwriter/artiest. Jullie schrijven, zingen je eigen song op een bestaande melodie. En wie weet wordt er ook nog gezongen. Niet verplicht maar mag wel.

Dit o.b.v. singer-songwriter & producer Ray Klaassen bekend van de allereerste Voice en zijn singles.

Je gaat samen met je team aan de slag om tot een mooi eindresultaat te komen. Hiervoor krijg je verschillende opdrachten om tot inspiratie te komen. Er wordt verteld over songstructuren, voorbeelden uit de markt, writersblock, creativiteit etc. Daarbij word je in groepen begeleidt door Ray en vertaalt hij jullie creatie ter plekke met gitaar. Hij helpt je muzikaal tot een gaaf eindresultaat.

Het is weer eens wat anders dan karten, poldersporten of paintballen.
Ontdek de hit-schrijver in je! Durf jij te dromen?

Duur clinic: 1,5 uur

Kosten:
Tot 15 pers: €850,- ex btw
15 tot 25 pers: €1550,- ex btw
25 tot 30 pers: 1850,- ex btw

Meer dan 35 pers tot 50 pers.
In overleg, hierbij is de tijdspanne min 2 uur en wordt er een eventuele extra coach bij gevraagd voor een goede begeleiding.

Ray Klaassen, singer-songwriter, verkleefd aan zijn gitaar. Zingt en schrijft Nederlands en Engelse liedjes. Maar zijn hart wijst naar ‘t Nederlandstalige. Ray Klaassen bekend van de allereerste editie van de RTL4 kijkcijfer hit ‘The Voice Of Holland’ speelde al gitaar voordat hij het woord gitaar überhaupt kon uitspreken. Muziek was voor hem niet nieuw, zijn vader speelde prachtig klassiek piano wat een geweldige basis was voor zijn werk van nu.

 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,7

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Dido and Aeneas – Henry Purcell Heerlijke muziektheater met lunch in Antropia!

5 mei 2022

Op zondag 5 juni en maandag 6 juni kunt u genieten van de opera Dido and Aeneas Het concept is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met […]

Lees meer
NIEUWS

High tea & expo – Reinaerde en Antropia starten samenwerking

28 oktober 2021

Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen en zorgorganisatie Reinaerde zijn per 1 november een samenwerking gestart. Mensen met een beperking gaan aan de slag bij Antropia op landgoed Reehorst, daar waar het […]

Lees meer
2 Sep
EVENT

Velddiner Utrechtse Heuvelrug – Business Editie –

Velddiner Utrechtse Heuvelrug – Business Editie – 2 september 2022 van 17:30 uur – 22:30 uur De Utrechtse Heuvelrug heeft zoveel te bieden! Wie onderneemt op de Utrechtse Heuvelrug weet hoe uniek […]

Lees meer
Eric van Veluwen

Bij Antropia staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze filosofie is dat alles in samenhang moet zijn met elkaar, dat geldt ook voor uw bijeenkomst en dat proberen we altijd met u persoonlijk af te stemmen. Zo serveren we een eerlijke biologische lunch, van lokale leveranciers. Op deze manier creëren we met elkaar, en zeker in deze tijd, ruimte voor vooruitgang.

Eric van Veluwen Directeur