Stap voor een dag in de wereld van de artiest, met je collega’s! 

Een valse noot zingen is onbelangrijk maar zingen zonder passie is onvergeeflijk’ – Ludwig van Beethoven

Kruip met je team/afdeling of gehele bedrijf even in de huid van een songwriter/artiest. Jullie schrijven, zingen je eigen song op een bestaande melodie. En wie weet wordt er ook nog gezongen. Niet verplicht maar mag wel.

Dit o.b.v. singer-songwriter & producer Ray Klaassen bekend van de allereerste Voice en zijn singles.

Je gaat samen met je team aan de slag om tot een mooi eindresultaat te komen. Hiervoor krijg je verschillende opdrachten om tot inspiratie te komen. Er wordt verteld over songstructuren, voorbeelden uit de markt, writersblock, creativiteit etc. Daarbij word je in groepen begeleidt door Ray en vertaalt hij jullie creatie ter plekke met gitaar. Hij helpt je muzikaal tot een gaaf eindresultaat.

Het is weer eens wat anders dan karten, poldersporten of paintballen.
Ontdek de hit-schrijver in je! Durf jij te dromen?

Duur clinic: 1,5 uur

Kosten:
Tot 15 pers: €850,- ex btw
15 tot 25 pers: €1550,- ex btw
25 tot 30 pers: 1850,- ex btw

Meer dan 35 pers tot 50 pers.
In overleg, hierbij is de tijdspanne min 2 uur en wordt er een eventuele extra coach bij gevraagd voor een goede begeleiding.

Ray Klaassen, singer-songwriter, verkleefd aan zijn gitaar. Zingt en schrijft Nederlands en Engelse liedjes. Maar zijn hart wijst naar ‘t Nederlandstalige. Ray Klaassen bekend van de allereerste editie van de RTL4 kijkcijfer hit ‘The Voice Of Holland’ speelde al gitaar voordat hij het woord gitaar überhaupt kon uitspreken. Muziek was voor hem niet nieuw, zijn vader speelde prachtig klassiek piano wat een geweldige basis was voor zijn werk van nu.

 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,5

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek.

Larissa van Bemmel Accountmanager