Stap voor een dag in de wereld van de artiest, met je collega’s! 

Een valse noot zingen is onbelangrijk maar zingen zonder passie is onvergeeflijk’ – Ludwig van Beethoven

Kruip met je team/afdeling of gehele bedrijf even in de huid van een songwriter/artiest. Jullie schrijven, zingen je eigen song op een bestaande melodie. En wie weet wordt er ook nog gezongen. Niet verplicht maar mag wel.

Dit o.b.v. singer-songwriter & producer Ray Klaassen bekend van de allereerste Voice en zijn singles.

Je gaat samen met je team aan de slag om tot een mooi eindresultaat te komen. Hiervoor krijg je verschillende opdrachten om tot inspiratie te komen. Er wordt verteld over songstructuren, voorbeelden uit de markt, writersblock, creativiteit etc. Daarbij word je in groepen begeleidt door Ray en vertaalt hij jullie creatie ter plekke met gitaar. Hij helpt je muzikaal tot een gaaf eindresultaat.

Het is weer eens wat anders dan karten, poldersporten of paintballen.
Ontdek de hit-schrijver in je! Durf jij te dromen?

Duur clinic: 1,5 uur

Kosten:
Tot 15 pers: €850,- ex btw
15 tot 25 pers: €1550,- ex btw
25 tot 30 pers: 1850,- ex btw

Meer dan 35 pers tot 50 pers.
In overleg, hierbij is de tijdspanne min 2 uur en wordt er een eventuele extra coach bij gevraagd voor een goede begeleiding.

Ray Klaassen, singer-songwriter, verkleefd aan zijn gitaar. Zingt en schrijft Nederlands en Engelse liedjes. Maar zijn hart wijst naar ‘t Nederlandstalige. Ray Klaassen bekend van de allereerste editie van de RTL4 kijkcijfer hit ‘The Voice Of Holland’ speelde al gitaar voordat hij het woord gitaar überhaupt kon uitspreken. Muziek was voor hem niet nieuw, zijn vader speelde prachtig klassiek piano wat een geweldige basis was voor zijn werk van nu.

 

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."

Roy Bies Chef