Tekstnetwerken

Stage Receptie en Reserveringen

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats in een mooie, groene omgeving? Heb jij enige ervaring in de horecabranche en wil je tijdens je stage meer leren over wat er allemaal achter de schermen gebeurt? Bij voorkeur binnen een dynamische organisatie waar geen enkele dag hetzelfde is? Ben jij enthousiast, dienstverlenend, gastvrij, communicatief en wil je werken in een leuk en hecht team? Dan is de stage receptie en reserveringen bij Antropia, Cultuur- en Congrescentrum iets voor jou!

Wat is Antropia?

Antropia, Cultuur en Congrescentrum is een inspirerende locatie voor bijeenkomsten en congressen en ligt op het prachtige Landgoed de Reehorst, vlak naast NS station Driebergen en de A12. De organisatie heeft ongeveer 30 medewerkers en is voortdurend in beweging. Antropia is een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Veel van onze gasten verbinden zich hierom graag met ons. Jaarlijks bezoeken wel 35.000 personen ons cultuur- en congrescentrum!

Wij zijn op zoek naar een

Stagiair(e) Receptie en Reserveringen

38 uur

Wat leer ik tijdens mijn stage?

Als stagiair(e) op de afdeling receptie en reserveringen ben jij “de spin in het web” voor zowel onze gasten als onze leveranciers en collega’s. Je bent het visitekaartje van de organisatie en vertelt graag over alle mogelijkheden bij Antropia. Je ontvangt onze gasten op een gastvrije manier en beantwoordt hun vragen. Je zorgt dat aan alle verzoeken van de boeker wordt voldaan door goed te communiceren met je collega’s op de werkvloer. Na het bezoek laat jij ze een review invullen via de iPad. Daarnaast leer je hoe je moet werken met ons reserveringssysteem. Afhankelijk van je studie kun je bij ons meer leren over het opstellen van offertes of kun je bijvoorbeeld meedenken met sales en marketingactiviteiten. Gaan we naar de beurs? Dan mag jij natuurlijk mee om onze stand te bemannen.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een leergierige en flexibele student(e) die een sterk gevoel heeft voor kwaliteit en service. Je volgt een hospitality gerelateerde opleiding. Als onderdeel van je studie moet je minimaal 4 maanden stage lopen. Ervaring in de horeca is voor ons een pré. Verder ben je spontaan, nauwkeurig, proactief, representatief en heb je oog voor detail. Jij weet hoe je gasten moet benaderen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze zich thuis voelen bij Antropia. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Meld je aan!

Pas jij binnen dit profiel en wil je ons team  komen versterken? Stuur dan een korte motivatie en CV naar Elke Croiset van Uchelen: elkecroiset@antropia.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.