Qi Gong Workshop

Qi Gong is een fijne manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak, oplaad pauze of om stromingen te versoepelen binnen organisaties en bedrijven.

Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke rust. Door het beoefenen van Qi Gong word je denken helderder, besluitvaardiger, kom je lekkerder in je vel te zitten en leer je beter omgaan met werkdruk en stress. En je bevordert gelijker tijd je gezondheid en welzijn. Zeker weten dat na deze workshop de (bedrijf) energie weer stroomt.

Qi Gong laat je ervaren dat alles energy is, en dat je deze energy kan inzetten voor meer flow . Tevens draagt Qi Bij aan een vermindering van ziekte verzuim.

Deskundige en ervaren Qi Gong meester

Ervaring leert dat de workshop zorgt voor veel positieve energie onder de deelnemers door maximale interactie. Deze Qi Gong workshop wordt begeleid door een ervaren, enthousiaste, en deskundige coach met veel ervaring. De trainers zijn gecertificeerd en hebben ervaring in verschillende branches en vakgebieden.

Prijs vanaf 45,00 € p.p. Exclusief BTW, reiskosten, minimale afname 10 personen.

Grotere groep, Geen probleem, met versterking kunnen we grotere groepen dienen tot 150 personen. We maken dan een offerte op maat.

Workshop duur 1 tot 1,5 uur.

Vraag dan naar de mogelijkheden.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,6

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager