9 okt

Antropia opent Pop-up restaurant op Kraaybeekerhof

Antropia opent op zaterdag 12 oktober een pop-up restaurant op Landgoed Kraaybeekerhof. Deze unieke pop-up locatie zal tot en met december geopend zijn voor gasten en cursisten. Het is een mooie (tijdelijke) invulling van culinaire dienstverlening op het bijzondere landgoed, waar het restaurant sinds afgelopen zomer gesloten is.

We gaan door de week open voor koffie, thee, lunch en een aangeklede borrel. Antropia’s eigen bio-kok Eric van Veluwen zal zelf bij Kraaybeekerhof achter het fornuis gaan staan. Op zaterdag serveren we een  ‘Menu van de Chef’; waarbij vanzelfsprekend de biodynamische groenten van het landgoed een centrale rol innemen. Antropia focust zich voornamelijk op de zakelijke gasten en dit biedt ons de kans om ons van een andere kant te laten zien. Bovendien is het bijna een symbiose. Net als Kaaybeekerhof hebben wij het biologische gedachtegoed hoog in het vaandel; eerlijke producten, seizoensgebonden en met oog voor mens en milieu.

Graag ontmoeten we u in het pop-up restaurant!

Locatie: Landgoed Kraaybeekerhof Diederichslaan 25, Driebergen

Openingstijden pop-up restaurant:
woensdag t/m zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag ook ‘s avonds (6-gangen uit de biologische groentetuin)

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl/restaurant

Voor zaalverhuur: www.antropia.nl/zalen-kraaybeekerhof/

Tags: , , ,