28 okt

Schuif aan bij het Grote Familie Pompoen diner

Pompoencocktail, pompoenlolly, crème brûlee met pompoen, pompoenpoffertjes… Gerenommeerd bio-kok Eric van Veluwen heeft een prachtig menu samengesteld waarbij in alle gangen, van amuse tot dessert, pompoen te proeven is. Tussen de gangen door geven tuinder Isabel Duinisveld en veredelaar Jan Velema uitleg over biodynamische zaadteelt.

Het Grote Familie Pompoen diner vindt plaats op vrijdagavond 31 januari bij Antropia. U kunt al deelnemen voor € 50,- p.p. (inclusief 2 drankjes). Meld u aan door een e-mail te sturen naar reserveringen@antropia.nl en vermeld voor hoeveel personen u reserveert. U ontvangt dan een betaalverzoek om de reservering compleet te maken.

Dit pilotproject is een samenwerking van Stichting Demeter, Stichting Warmonderhof, Foodcoop Odin en Hofweb. We willen meer bekendheid voor hoe zaden geteeld worden en hoe rassen worden ontwikkeld. We hopen boer en consument te enthousiasmeren voor de teelt en veredeling van zaadvaste rassen. Alvast ontdekken waarom de Familiepompoen zo bijzonder is? Lees er meer over op de website, doe mee met de zaadjesactie en win vrijkaartjes voor het diner!

Tags: , , ,