bediening

Oproep medewerker banqueting / bediening

Werkomgeving

Cultuur- en Congrescentrum Antropia is een inspirerende locatie voor congressen en tal van andere bijeenkomsten. Het bijzondere gebouw en de centrale ligging op het groene Landgoed de Reehorst tussen de A12 en NS Station Driebergen-Zeist, maakt het tot een unieke locatie.  Dagelijks ontvangen we tussen de 30 en 300 gasten in een gastvrije en steeds wisselende setting. Antropia is voortdurend in ontwikkeling en vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. De organisatie telt circa 25 medewerkers.

Profiel

Je bent medeverantwoordelijk voor een perfecte voorbereiding en uitvoering van de bijeenkomsten die plaatsvinden bij Antropia. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het restaurant, de zalen en de diverse ontvangstruimtes er altijd tip top uitzien en dat er optimale service geboden wordt aan onze gasten.

Wat vragen wij?

  • MBO Diploma Horeca en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je straalt gastheerschap uit, bent representatief en je hebt flair
  • Een uitstekend gevoel voor kwaliteit en service in gastvrijheid en oog voor detail
  • Een flexibele en dienstverlenende houding
  • Affiniteit met MVO

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, in een dynamische werkomgeving bij een organisatie waarin doorlopend geïnvesteerd wordt om verder te kunnen professionaliseren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie,  pas je binnen het profiel en wil je bijdragen aan onze ambitie om Antropia nóg beter op de kaart te zetten? Dan horen wij graag van jou! Stuur je sollicitatie met CV naar Elke Croiset van Uchelen: elkecroiset@antropia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.