Leg uw gasten culinair in de watten

Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten culinair te laten verwennen door onze Chef. Zie hieronder een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend maken onze accountmanagers graag een voorstel op maat. Benieuwd naar naar een overzicht van alle mogelijkheden? Download onze Banquetingmap.

Meer info
  • Ook mogelijk in de vergaderzaal!
Meer info
  • Uitgebreid buffet
  • Netwerklunch
  • Lunchpakketje – to go
Meer info
  • Picknick met streekgebonden producten op ons landgoed
  • Heerlijk gevulde etagères bij de High tea.
Meer info
  • Combineer uw vergaderarrangement met zoete of hartige versnaperingen
Meer info
  • Geniet van een aangeklede borrel na uw congres of vergadering.
  • Ook mogelijk op ons zonnige terras
Meer info
  • Tal van mogelijkheden zoals een uitgeserveerd diner, walking dinner of buffet
Meer info
  • Diverse mogelijkheden vanaf 20 personen
  • Ook vegetarische barbecue mogelijk!
  • Heerlijk zomers of knus in de winter
  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."

Roy Bies Chef