Sinds november 2022 hebben wij de prachtige Acacia boom met kaarsen mogen ontvangen, gemaakt door Erik Lemmens Werkplaats de Smidse. Een prachtige verschijning bij ons in de sluis en om de gezellige, warme sfeer in huis te halen!

Erik Lemmens is een vakman als het gaat om smeden. Naast zijn werk als smid, docent en begeleider is hij ook werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar. We zijn enorm blij met het werk wat hij verricht heeft aan de Acacia boom met kaarsen.

 

Maar wat is een Acacia boom? 

Een Acacia boom behoort tot de onderfamilie in de vlinderbloemenfamilie. De stam van de boom heeft diepe groeven. Ook wordt de Acacia boom veel als parkboom geplant, omdat hij niet alleen als aantrekkelijke verschijning met mooie bloemen wordt gezien maar ook goed bestand is tegen vervuiling.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,6

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek.

Larissa van Bemmel Accountmanager