Events

30 Oct
EVENT

‘Nieuw Bakje Troost’ een congrestival

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 organiseert stichting Culinair Erfgoed Centrum Nederland een congrestival over culturele tradities en nieuwe rituelen rondom rouw, afscheid nemen en de dood. In de laatste […]

Lees meer
31 Oct
EVENT

‘Nieuw Bakje Troost’ een congrestival

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 organiseert stichting Culinair Erfgoed Centrum Nederland een congrestival over culturele tradities en nieuwe rituelen rondom rouw, afscheid nemen en de dood. In de laatste […]

Lees meer

Nieuws

NIEUWS

Green Key Gold 2021

9 maart 2021

Trots! Wij hebben wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Bij Antropia nemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) serieus, het zit in onze genen. Vanaf de oprichting in 1998, werken wij op basis […]

Lees meer
NIEUWS

Antropia start met ultraverse biologische maaltijden

18 november 2020

Antropia maakt het mogelijk om thuis van heerlijke biologische maaltijden te genieten middels Antropia To Go! Deze heerlijke maaltijden zijn door onze Chef en zijn team zorgvuldig samengesteld en hoeven thuis alleen […]

Lees meer
NIEUWS

Antropia to go – bestel nu!

3 november 2020

Wij laten u graag thuis genieten van onze keuken –  bestel nu biologische en streekgebonden gerechten! Deze gerechten zijn door onze Chef al bereid en hoeft u slechts te verwarmen.   maandag […]

Lees meer
NIEUWS

Chili Sin Carne – recept voor eet geen dierendag

4 oktober 2020

Chili Sin Carne Op zondag 4 oktober is het Eet Geen Dierendag. Miljoenen Nederlanders doen weer mee. Wakker Dier nodigt je uit om die dag eens lekker iets anders te eten. En […]

Lees meer
NIEUWS

Coronamaatregelen, persconferentie van maandag 28 september

30 september 2020

Geachte gast, Zoals u weet zijn, naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september weer verscherpte maatregelen aangekondigd. Op 29 september zijn de noodverordeningen opnieuw aangepast en hebben we op verzoek […]

Lees meer
NIEUWS

Regionale COVID-19 maatregelen

21 september 2020

Naar aanleiding van de laatste persconferentie, willen we graag duidelijkheid verschaffen omtrent het verbod op evenementen met meer dan 50 personen en de term feestzaal. Mogen bijeenkomsten met meer dan 50 gasten […]

Lees meer
NIEUWS

Klimaatneutraal vergaderen

16 september 2020

Compenseer uw CO2 uitstoot Evenementen veroorzaken uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen. Denk aan reisbewegingen van bezoekers en het papier- en energieverbruik voor een evenement. De Climate Neutral Group heeft de gemiddelde […]

Lees meer
NIEUWS

Vergaderen – Corona

16 september 2020

Wij werken bij Antropia geheel volgens de RIVM maatregelen m.b.t. COVID-19. Ondanks de beperkende maatregelen zijn er legio mogelijkheden om toch te vergaderen bij Antropia. Meer informatie over Antropia tijdens de Corona […]

Lees meer

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Green Key Gold 2021

9 maart 2021

Trots! Wij hebben wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Bij Antropia nemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) serieus, het zit in onze genen. Vanaf de oprichting in 1998, werken wij op basis […]

Lees meer
NIEUWS

Antropia start met ultraverse biologische maaltijden

18 november 2020

Antropia maakt het mogelijk om thuis van heerlijke biologische maaltijden te genieten middels Antropia To Go! Deze heerlijke maaltijden zijn door onze Chef en zijn team zorgvuldig samengesteld en hoeven thuis alleen […]

Lees meer
30 Oct
EVENT

‘Nieuw Bakje Troost’ een congrestival

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 organiseert stichting Culinair Erfgoed Centrum Nederland een congrestival over culturele tradities en nieuwe rituelen rondom rouw, afscheid nemen en de dood. In de laatste […]

Lees meer
Roy Bies

Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij , gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven

Roy Bies Chef