25
jun

4e Congres: Mensen met verward gedrag

25 jun Aanvang: 09:00

Datum: 25 juni 2019

Tijd: 09.00 uur

Locatie: Antropia, Cultuur- en Congrescentrum op Landgoed de Reehorst
Hoofdstraat 8 (Navigeren naar Q-Park P+R Station Driebergen-Zeist op Stationsweg 15B)
3972 LA Driebergen

Het 4e Congres Mensen met verward gedrag richt zich op het verder uitbouwen van persoonsgerichte aanpak en het borgen daarvan, in samenwerking met ketenpartners. Je krijgt inzichten in de mens áchter de E-33 melding en handvatten voor een effectieve aanpak.

Het maatschappelijk vraagstuk rondom personen met verward gedrag blijft een onverminderde uitdaging in het sociaal domein. Sinds 2011 registreert de politie ‘overlast door verwarde of overspannen personen’ onder de meldcode E33 en deze meldingen lopen nog steeds jaarlijks op.

Tijdens dit congres geven relevante sprekers je inzichten in de mens áchter de E33-melding en de term ‘verward’. Wat zijn de signalen en triggers van verward gedrag bij de diverse groepen, welke aanpak vereist dit en hoe sluit je daarop aan? Waarom moeten we als maatschappij niet alleen streven naar een veilige, maar ook een inclusieve samenleving? En waarom is het zo belangrijk om stigma’s van mensen met verward gedrag te bestrijden?

De dag geeft je verdieping in werkwijzen die zich inmiddels hebben bewezen en brengt je weer een stap verder in het borgen van een effectieve, sluitende aanpak, samen met collega’s uit de brede praktijk van mensen met verward gedrag.

Voor meer informatie en het hele programma: Klik hier 

 

Tags: , , ,