5
apr

Inspiratium

5 apr Aanvang: 13:00

Datum: 5 april 2019

Tijd: 13.00 uur

Locatie: Antropia, Cultuur- en Congrescentrum Landgoed de Reehorst Hoofdstraat 8 (Navigeren naar nr. 26) 3972 LA Driebergen

Er zijn genoeg cursussen, boeken, festivals en goeroes om uzelf een ‘boost’ te geven. Maar wat als u nou in één middag niet alleen kennis kunt maken met nieuwe inzichten, maar ook leert om ze in de praktijk toe te passen? En ook nog anderen kunt ontmoeten met dezelfde behoefte aan optimisme, ontwikkeling en verbinding?

Sublime en tijdschrift The Optimist organiseren Inspiratium, een exclusief evenement voor uw zoektocht naar méér en praktische zelfontwikkeling. Gericht op gewenste, gezonde verandering en persoonlijke vrijheid. Op individueel niveau, maar ook met oog voor de wereld waarin we leven. Het wordt een middag met sprekers, schrijvers en doeners die een verhaal te vertellen hebben. Verhalen met een vonk die mensen een positieve wending kunnen geven.

Inspiratium is voor iedereen die letterlijk méér wil halen uit het leven. Die een gezonde nieuwsgierigheid koppelt aan willen leren en oordeelloos waarnemen. Speciaal bedoeld voor koplopers van de vooruitgang, denkers die willen doen en aanpakkers die willen nadenken over wat er beter kan. Liever vandaag dan morgen.

Wij dagen u graag uit om verder te kijken dan onze dominante cultuur. Om uw blikveld te verruimen. Niet alleen voor uzelf, maar ook om u in staat te stellen anderen vooruit te helpen, om de wereld positiever te maken. Met aandacht voor het mentale, het fysieke en alles wat daartussen zit.

Voor meer informatie en het hele programma: Klik hier 

 

Tags: , , , ,