28
okt

Expeditie Poolnacht

28 okt 20:00 - 22.30

Ga zaterdagavond 28 oktober, de Nacht van de Nacht, op expeditie met beroepsavonturier Bernice Notenboom bij Antropia! Gedurende deze reis van 90 minuten neemt zij u mee naar de koudste en meest duistere punten ter wereld en geeft u een onvergetelijk beeld van leven boven 66,5 breedtegraad. U bent bij deze ervaren poolreiziger in veilige handen. In Siberië, de Noordpool, de Zuidpool en Groenland verbleef ze tientallen dagen bij temperaturen tot min 50. Zij voelt zich duidelijk thuis in de kou. Ervaar wat winterstilte is zonder Polar Madness en laat Bernice u meenemen op een adembenemende reis door het Arctisch gebied.

Inclusief preview uit haar nieuwe boek!

Programma

Ontvangst20.00  uur
Start Expeditie Poolnacht20.15 uur
Pauze21.00 – 21.15 uur
Afsluiting Landgoedterras22.00 uur
Einde Expeditie Poolnacht22.30 uur

 Ticketinfo

Bestel nu hier uw ticket à € 19,50 per volwassene en € 14,50 voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. De ticketprijs is inclusief een kopje koffie bij ontvangst, een drankje en expeditieproof hapje in de pauze en een verwarmend glaasje glühwein op het landgoedterras onder de sterrenhemel.

Expeditie Poolnacht vindt plaats in het kader van de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 13e keer georganiseerd op zaterdag 28 oktober 2017.

Tags: , , ,