Velddiner Utrechtse Heuvelrug – Business Editie –
2 september 2022 van 17:30 uur – 22:30 uur

De Utrechtse Heuvelrug heeft zoveel te bieden! Wie onderneemt op de Utrechtse Heuvelrug weet hoe uniek het hier is. In het groen en in een economische regio! Duurzaamheid is voor ondernemers, en voor afnemers, een blijvend groeiend thema. Hoe houden wij onze business gezond? Maar ook: Hoe zorgen we ervoor dat de keuzes die wij nu maken ook goed zijn voor onze kinderen en kleinkinderen?

En hoe draag jij bij aan een duurzame footprint? Het zijn vragen die leiden tot een goed gesprek. Een gesprek dat je wilt voeren met jouw relaties, met jouw team… en hiervoor organiseren wij het Velddiner Business Editie 2022.

Gastspreker
Wij zijn zeer vereerd dat Herman Wijffels op deze avond wil verrijken met een lezing over duurzaamheid, lokaal ondernemerschap en zijn visie op planetair bewustzijn. Interessant en inspirerend!

Reserveer een tafel en krijg:

  • Je eigen tafel waar je in totaal met 6 personen kunt aanschuiven
  • Een fantastisch 3-gangen diner -inclusief drankjes- gemaakt met lokale producten en door de topkoks van onder andere Antropia en Restaurant Groenland
  • Lezing van Herman Wijffels die zal zorgen voor genoeg gespreksstof over duurzaamheid en de rol van lokaal ondernemerschap!

Inclusief muzikale omlijsting van de avond.

Per tafel (6 personen) zijn de kosten € 750,00 inclusief BTW.

Klik hier om te reserveren 

Heb je vragen?
Neem contact met ons op via info@goed-volk.net

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,5

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek.

Larissa van Bemmel Accountmanager