Velddiner Utrechtse Heuvelrug –
3 september 2022 van 17:00 uur – 22:00 uur

Op zaterdag 3 september organiseert GoedVolk de 2e editie van het Velddiner op het terrein van Bartiméus (tussen Doorn en Driebergen). De koks van onder andere Antropia en Groenland buigen zich over een heerlijk driegangenmenu wat samengesteld wordt van producten die geoogst en geproduceerd worden in de regio. Verser komt het niet op je bord!

Leer in een sfeervolle ambiance meer over wat er lokaal voedsel. Niet alleen door er over in gesprek te gaan, maar vooral door te proeven! Daarnaast is er alle ruimte voor gezelligheid, goede gesprekken, lokale muziek en cultuur.

Gast aan tafel! Wij willen dat iedereen kan aanschuiven bij het Velddiner. Als stichting hebben wij geen winstoogmerk en hanteren wij een kostprijs voor deze belevenis. Echter wij weten dat dit voor sommige Heuvelruggers buiten hun budget is. Daarom kun je nu ook bijdragen aan een een plek voor een -anonieme- gast aan tafel. Vanzelfsprekend maken we niet bekend wie heeft gegeven of ontvangen. Je vindt deze optie als je doorgaat naar tickets bestellen.

Wat krijg je?

Een fantastisch 3-gangen diner -inclusief drankjes- gemaakt met lokale producten en door de topkoks van onder andere Restaurant Groenland en Cultuur & Congrescentrum Antropia. Gezelligheid, muzikale en culturele omlijsting. De kosten bedragen € 49,50 p.p.

Klik hier om te reserveren

Heb je vragen?
Neem contact met ons op via info@goed-volk.net

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,7

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Dido and Aeneas – Henry Purcell Heerlijke muziektheater met lunch in Antropia!

5 mei 2022

Op zondag 5 juni en maandag 6 juni kunt u genieten van de opera Dido and Aeneas Het concept is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met […]

Lees meer
NIEUWS

High tea & expo – Reinaerde en Antropia starten samenwerking

28 oktober 2021

Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen en zorgorganisatie Reinaerde zijn per 1 november een samenwerking gestart. Mensen met een beperking gaan aan de slag bij Antropia op landgoed Reehorst, daar waar het […]

Lees meer
2 Sep
EVENT

Velddiner Utrechtse Heuvelrug – Business Editie –

Velddiner Utrechtse Heuvelrug – Business Editie – 2 september 2022 van 17:30 uur – 22:30 uur De Utrechtse Heuvelrug heeft zoveel te bieden! Wie onderneemt op de Utrechtse Heuvelrug weet hoe uniek […]

Lees meer
Eric van Veluwen

Bij Antropia staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze filosofie is dat alles in samenhang moet zijn met elkaar, dat geldt ook voor uw bijeenkomst en dat proberen we altijd met u persoonlijk af te stemmen. Zo serveren we een eerlijke biologische lunch, van lokale leveranciers. Op deze manier creëren we met elkaar, en zeker in deze tijd, ruimte voor vooruitgang.

Eric van Veluwen Directeur