Velddiner Utrechtse Heuvelrug –
3 september 2022 van 17:00 uur – 22:00 uur

Op zaterdag 3 september organiseert GoedVolk de 2e editie van het Velddiner op het terrein van Bartiméus (tussen Doorn en Driebergen). De koks van onder andere Antropia en Groenland buigen zich over een heerlijk driegangenmenu wat samengesteld wordt van producten die geoogst en geproduceerd worden in de regio. Verser komt het niet op je bord!

Leer in een sfeervolle ambiance meer over wat er lokaal voedsel. Niet alleen door er over in gesprek te gaan, maar vooral door te proeven! Daarnaast is er alle ruimte voor gezelligheid, goede gesprekken, lokale muziek en cultuur.

Gast aan tafel! Wij willen dat iedereen kan aanschuiven bij het Velddiner. Als stichting hebben wij geen winstoogmerk en hanteren wij een kostprijs voor deze belevenis. Echter wij weten dat dit voor sommige Heuvelruggers buiten hun budget is. Daarom kun je nu ook bijdragen aan een een plek voor een -anonieme- gast aan tafel. Vanzelfsprekend maken we niet bekend wie heeft gegeven of ontvangen. Je vindt deze optie als je doorgaat naar tickets bestellen.

Wat krijg je?

Een fantastisch 3-gangen diner -inclusief drankjes- gemaakt met lokale producten en door de topkoks van onder andere Restaurant Groenland en Cultuur & Congrescentrum Antropia. Gezelligheid, muzikale en culturele omlijsting. De kosten bedragen € 49,50 p.p.

Klik hier om te reserveren

Heb je vragen?
Neem contact met ons op via info@goed-volk.net

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."

Roy Bies Chef