Op zaterdag 3 september organiseert GoedVolk de 2e editie van het Velddiner op het terrein van Bartiméus (tussen Doorn en Driebergen). De koks van onder andere Antropia en Groenland buigen zich over een heerlijk driegangenmenu wat samengesteld wordt van producten die geoogst en geproduceerd worden in de regio. Verser komt het niet op je bord!
Leer in een sfeervolle ambiance meer over wat er lokaal voedsel. Niet alleen door er over in gesprek te gaan, maar vooral door te proeven! Daarnaast is er alle ruimte voor gezelligheid, goede gesprekken, lokale muziek en cultuur.
Gast aan tafel! Wij willen dat iedereen kan aanschuiven bij het Velddiner. Als stichting hebben wij geen winstoogmerk en hanteren wij een kostprijs voor deze belevenis. Echter wij weten dat dit voor sommige Heuvelruggers buiten hun budget is. Daarom kun je nu ook bijdragen aan een een plek voor een -anonieme- gast aan tafel. Vanzelfsprekend maken we niet bekend wie heeft gegeven of ontvangen. Je vindt deze optie als je doorgaat naar tickets bestellen.
Wat krijg je?
Een fantastisch 3-gangen diner -inclusief drankjes- gemaakt met lokale producten en door de topkoks van onder andere Restaurant Groenland en Cultuur & Congrescentrum Antropia. Gezelligheid, muzikale en culturele omlijsting. De kosten bedragen € 49,50 p.p.
Heb je vragen?
Neem contact met ons op via info@goed-volk.net