Helaas hebben wij moeten besluiten de opera Hoffmanns vertellingen met aansluitend diner uit te stellen.Dit door de strengere maatregelen en wij op deze manier onze gasten niet de optimale beleving kunnen bieden.De voorstelling wordt naar alle waarschijnlijkheid verplaatst naar het voorjaar volgend jaar.

Op zondag 28 november starten we met het maandelijkse cultuurdiner, met de bekende opera Offenbach; Hoffmanns Vertellingen / Les Contes d’Hoffmann

Het concept van de culturele zondag is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema, bij de voorstelling Offenbach is dat natuurlijk de Elzasser keuken! Je kan zomaar naast één van de spelers zitten, of een mede-cultuurliefhebber uit de Utrechtse Heuvelrug die je anders nooit zou spreken.

Hoffmania
Iedereen kent de componist Jacques Offenbach van de ‘can can’ waarbij menig beentje met veel “oh la la,”de lucht in ging. Met Hoffmanns Vertellingen componeerde hij een serieuze opera vol jaloezie, bedrog, liefde en dood en vertelt hij het verhaal van de dichter Hoffmann en zijn uitgebreide liefdesleven. De 10 zangers van Hoffmania zingen hun hele leven al met groot plezier in opera en operette en specialiseerden zich in solorollen. Je zal verbaasd zijn hoeveel beroemde muziek je van deze opera al kent.

Elzasser diner
Table d’Hôtes wil zoveel zeggen als ‘Bij ons aan tafel’. We eten en drinken samen aan lange tafels, Zo kun je de andere gasten of artiesten beter leren kennen en napraten over de voorstelling.

We beginnen met flammenkueche ook wel tarte flambée en bestaat uit een dunne bodem van brooddeeg die wordt bedekt met een dikke laag zure room, spekjes en stukjes rauwe ui met uiteraard een stuk Munsterkaas erbovenop. Daarna volgt de traditionele bekendste specialiteit uit de Elzas; de fameuze choucroute. Dit gerecht is over de hele wereld bekend. We garen de zuurkool in mooie Elzasserwijn met een flinke scheut bier erbij, geurige jeneverbes, kruidnagel, roomboter en olijfolie. Uiteraard serveren we er aardappels, heerlijk spek en knapperige rookworst bij en eindigen met Mennele een traditionele traktatie rondom Sinterklaas bij de koffie!

28 november

Start voorstelling 16:00 uur – tickets € 17,50 inclusief koffie of thee in de pauze

Start diner 18:15 uur – tickets  € 40,00 voorstelling inclusief diner, exclusief dranken

Kaarten bestellen? Stuur een email naar reserveringen@antropia.nl

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

High tea & expo – Reinaerde en Antropia starten samenwerking

28 oktober 2021

Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen en zorgorganisatie Reinaerde zijn per 1 november een samenwerking gestart. Mensen met een beperking gaan aan de slag bij Antropia op landgoed Reehorst, daar waar het […]

Lees meer
NIEUWS

Antropia is uitgeroepen tot Beste XL Locatie 2022! 

21 september 2021

Meeting Review reikt jaarlijks de “Meeting Review Awards” uit. In de provincie Utrecht zijn 582 meeting en event locaties. Utrecht heeft een gemiddelde MICE reviewscore van 9,04 op basis van 13131 online […]

Lees meer
11 Dec
EVENT

High tea & expo – Reinaerde en Antropia starten samenwerking

Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen en zorgorganisatie Reinaerde zijn per 1 november een samenwerking gestart. Mensen met een beperking gaan aan de slag bij Antropia op landgoed Reehorst, daar waar het […]

Lees meer
Tom de Beer

“Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder een goed georganiseerd programma. Ik nodig u graag uit om te sparren over uw wensen, gelegen op landgoed de Reehorst zijn de mogelijkheden talrijk, zowel binnen als buiten. Mijn plezier beleef ik aan het verzorgen van een dag exclusief uw organisatorische zorgen, inclusief een grote glimlach wanneer u voldaan weer huiswaarts keert.”

Tom de Beer Salesmanager