Helaas hebben wij moeten besluiten de opera Hoffmanns vertellingen met aansluitend diner uit te stellen.Dit door de strengere maatregelen en wij op deze manier onze gasten niet de optimale beleving kunnen bieden.De voorstelling wordt naar alle waarschijnlijkheid verplaatst naar het voorjaar volgend jaar.

Op zondag 28 november starten we met het maandelijkse cultuurdiner, met de bekende opera Offenbach; Hoffmanns Vertellingen / Les Contes d’Hoffmann

Het concept van de culturele zondag is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema, bij de voorstelling Offenbach is dat natuurlijk de Elzasser keuken! Je kan zomaar naast één van de spelers zitten, of een mede-cultuurliefhebber uit de Utrechtse Heuvelrug die je anders nooit zou spreken.

Hoffmania
Iedereen kent de componist Jacques Offenbach van de ‘can can’ waarbij menig beentje met veel “oh la la,”de lucht in ging. Met Hoffmanns Vertellingen componeerde hij een serieuze opera vol jaloezie, bedrog, liefde en dood en vertelt hij het verhaal van de dichter Hoffmann en zijn uitgebreide liefdesleven. De 10 zangers van Hoffmania zingen hun hele leven al met groot plezier in opera en operette en specialiseerden zich in solorollen. Je zal verbaasd zijn hoeveel beroemde muziek je van deze opera al kent.

Elzasser diner
Table d’Hôtes wil zoveel zeggen als ‘Bij ons aan tafel’. We eten en drinken samen aan lange tafels, Zo kun je de andere gasten of artiesten beter leren kennen en napraten over de voorstelling.

We beginnen met flammenkueche ook wel tarte flambée en bestaat uit een dunne bodem van brooddeeg die wordt bedekt met een dikke laag zure room, spekjes en stukjes rauwe ui met uiteraard een stuk Munsterkaas erbovenop. Daarna volgt de traditionele bekendste specialiteit uit de Elzas; de fameuze choucroute. Dit gerecht is over de hele wereld bekend. We garen de zuurkool in mooie Elzasserwijn met een flinke scheut bier erbij, geurige jeneverbes, kruidnagel, roomboter en olijfolie. Uiteraard serveren we er aardappels, heerlijk spek en knapperige rookworst bij en eindigen met Mennele een traditionele traktatie rondom Sinterklaas bij de koffie!

28 november

Start voorstelling 16:00 uur – tickets € 17,50 inclusief koffie of thee in de pauze

Start diner 18:15 uur – tickets  € 40,00 voorstelling inclusief diner, exclusief dranken

Kaarten bestellen? Stuur een email naar reserveringen@antropia.nl

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,6

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek.

Larissa van Bemmel Accountmanager