Op zondag 10 april kunt u genieten van de operette Trial by Jury

Het concept van de culturele zondag is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema, bij de voorstelling ‘Trial by Jury’ is dat natuurlijk een High Tea! Je kan zomaar naast één van de spelers zitten, of een mede-cultuurliefhebber uit de Utrechtse Heuvelrug die je anders nooit zou spreken.

Trial by JuryOp 10 april treedt de Gooise Operette voor het eerst op in Antropia met vrolijk muziektheater. Zij presenteren de eenakter Trial by Jury, gezongen in de Nederlandse taal, waardoor de grappen en intriges goed te volgen zijn.

In het verhaal bemoeit het koor zich als jury en journalisten met een rechtszaak, geleid door een niet al te nuchtere rechter. De kwestie gaat over liefde en overspel, met aan het einde natuurlijk…. geluk!

Trial by Jury van Gilbert&Sullivan wordt voorafgegaan door wervelende highlights uit operettes van dezelfde componisten.  U verlaat de zaal na afloop gegarandeerd met een brede glimlach!

Voor meer informatie over de Gooise Operette: www.gooiseoperette.nl

High-Tea
Table d’Hôtes wil zoveel zeggen als ‘Bij ons aan tafel’. We eten en drinken samen aan lange tafels, Zo kun je de andere gasten of artiesten beter leren kennen en praten over de voorstelling.

De High Tea bestaat uit vers gezette smaakvolle theesoorten en koffie. Etagères gevuld met bijvoorbeeld; bananenbrood en walnoten, huisbereide dark chocolate ‘no sugar’ truffels, bourbon vanille, fijne patisserie zoals fudge, worteltaartjes en rozencake, scones met wild geplukte bramenjam, omeletten muffins, groene asperges, gedroogde tomaat en geitenkaas, mini broodjes met o.a. pulled oesterzwam, gravad lachs, scharreleitjes salade met eitjes van ons landgoed, kalfsgebraad en boerenkaas. Broodcupjes gevuld met verse tonijnsalade met appel of knollensalade. Tussendoor een soepje of bouillon van het seizoen en diverse kaassoorten van onze kaasmakers uit de regio.

10 april

Start voorstelling 15:00 uur – tickets € 17,50 inclusief koffie of thee in de pauze

Start high tea 14:00 uur – tickets voorstelling inclusief high tea € 37,00

Bestel kaarten
  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,7

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Trots: de Provincie Award van MeetingReview 2023 is voor Antropia

23 september 2022

HOERA! We hebben weer een mooie erkenning ontvangen van MeetingReview, de Provincie Award! Door alle mooie reviews van onze gasten kunnen wij weer trots zijn op dit resultaat! Op naar het volgende […]

Lees meer
NIEUWS

Congrestival Nieuw bakje troost – van oude tradities naar nieuwe rituelen

23 september 2022

Kom zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober naar Antropia. Er zijn prachtige stappen gezet rond acceptatie van de dood en het vieren van het levenseinde. Maar het kan allemaal nóg persoonlijker […]

Lees meer
8 Oct
EVENT

Caring Congres 2022

Het hoge woord is er al een tijdje uit, we moeten veranderen!| Maar hoe verander je? Je denkwijze … je handelen … een ander … de wereld?! Ziehier het thema voor Caring Congres […]

Lees meer
Eric van Veluwen

Bij Antropia staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze filosofie is dat alles in samenhang moet zijn met elkaar, dat geldt ook voor uw bijeenkomst en dat proberen we altijd met u persoonlijk af te stemmen. Zo serveren we een eerlijke biologische lunch, van lokale leveranciers. Op deze manier creëren we met elkaar, en zeker in deze tijd, ruimte voor vooruitgang.

Eric van Veluwen Directeur