Het wilde diner

18 SEP 17:30 – 22:00

De blaadjes aan de bomen tonen al hun bonte herfstkleuren en de ochtenddauw is prachtig zichtbaar in het landschap. Dit is het moment waar veel liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen is geopend, maar nu serveren we mooie gerechten met ingrediënten uit de natuur zoals paddenstoelen, walnoten en eetbare planten uit de natuur.
Michiel Bussink, schrijver en columnist neemt ons bij het voorgerecht mee in een wereld die we bijna vergeten zijn, en vertelt smakelijk over zijn liefde voor de natuur en wat er allemaal te beleven valt. De Biodynamische boer Tom Saat vertelt bij het hoofdgerecht iets over de correlatie tussen natuur en landbouw “In de eerste plaats gaat het erom de landbouw weer te verbinden met de bodem. Daarnaast gaat het ook om verbinding met de samenleving” Quote hij. Zoals bij eerdere diner modereert Bert van Ruitenbeek de avond op smakelijke wijze aan elkaar.

Wij ontvangen u graag op 18 september om 17.30 voor een heerlijk wilddiner van Eric van Veluwen en zijn team in ons restaurant. Onder het genot van een glaasje warme glühwein of chocolademelk bij de vuurschaal genieten we van de sfeer.

Datum: vrijdag 18 september, vanaf 17.30 uur
Thema: Het wilde diner 
Locatie: 
Cultuur- en congrescentrum Antropia
Prijs: € 55 inclusief welkomstdrankje en koffie/thee na dessert (Studenten en 65+ € 45,-)

 

Menu

Amuses
Mabré van pompoen, snijbiet en gerookte tempéh, verschillende bereidingen van ui en vinaigrette van hazelnoot, waterkers en crème van rode biet
*
Rondelle van veldzuring en weegbree en kastanje met pesto van look zonder look en brandnetel
**
Cappuccino van knolselderijbouillon, schuim van eekhoorntjesbrood, bladerdeegstengel met kummel en gepofte knoflook
***

Voorgerecht
Bresaola van Nijlgans, pissenlit, sous vide schorseneren, sap van winterwortel en vlierbessen relish

Hoofdgerecht
Rose gegaarde makreel, geroosterde boleet, in olijfolie gekonfijte zuurkool, kaantjes, gekarameliseerde appel, saus van rozenbottel
Korstdeeg tartelette van Doornse blauwader en walnoten,

Dessert
Crème brulee van Munster met suikerbrood krokant
Mousse van witte chocolade en yoghurt met wilde braam
Taartje van chocolade peer en lavendel, siroop van watermunt

Meld u aan door een e-mail te sturen naar reserveringen@antropia.nl en vermeld voor hoeveel personen u reserveert. U ontvangt dan een betaalverzoek om de reservering compleet te maken.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist en aan de A12
  • Uitstekende biologische keuken
  • 100% EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,7

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Antropia
NIEUWS

Dido and Aeneas – Henry Purcell Heerlijke muziektheater met lunch in Antropia!

5 mei 2022

Op zondag 5 juni en maandag 6 juni kunt u genieten van de opera Dido and Aeneas Het concept is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met […]

Lees meer
NIEUWS

High tea & expo – Reinaerde en Antropia starten samenwerking

28 oktober 2021

Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen en zorgorganisatie Reinaerde zijn per 1 november een samenwerking gestart. Mensen met een beperking gaan aan de slag bij Antropia op landgoed Reehorst, daar waar het […]

Lees meer
2 Sep
EVENT

Velddiner Utrechtse Heuvelrug – Business Editie –

Velddiner Utrechtse Heuvelrug – Business Editie – 2 september 2022 van 17:30 uur – 22:30 uur De Utrechtse Heuvelrug heeft zoveel te bieden! Wie onderneemt op de Utrechtse Heuvelrug weet hoe uniek […]

Lees meer
Larissa van Bemmel

Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek.

Larissa van Bemmel Accountmanager