Op zondag 5 juni en maandag 6 juni kunt u genieten van de opera Dido and Aeneas

Het concept is simpel, samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema, bij de voorstelling ‘Dido and Aeneas’ is dat natuurlijk een Mediterrane lunch! Je kan zomaar naast één van de spelers zitten, of een mede-cultuurliefhebber uit de Utrechtse Heuvelrug die je anders nooit zou spreken.

DIDO and Aeneas
Aangemoedigd door haar hofhouding durft depressieve koningin Dido eindelijk weer te hopen op de ware liefde. Maar is haar Trojaanse held Aeneas wel net zo verliefd als zij?

En wat zijn de plannen van de Sorceress en haar trawanten? Want die haten een ‘happy ending’!

In deze meesterlijke barokopera – naar een mythologisch verhaal – spelen liefde, noodlot, macht en verraad de hoofdrollen. Het stuk wordt gezongen in het Engels. U kunt de vertaling meelezen in het programmaboekje. Dido and Aeneas in een nieuw jasje!

Lunch Table d’Hôtes wil zoveel zeggen als ‘Bij ons aan tafel’. We eten en drinken samen aan lange tafels, Zo kun je de andere gasten of artiesten beter leren kennen en praten over de voorstelling.

De lunch bestaat uit een pita met Tzatziki en een soepje van geroosterde puntpaprika met honing-yoghurt, dille en schapenfeta, het hoofdgerecht is een kruidige couscous met gestoofde lamschouder, harissa, abrikoos en pruim

Reserveer nu

Zondag 5 juni en maandag 6 juni
Start lunch; 13:00 uur
Start voorstelling; 15:30 uur, zaal open om 15:10 uur

Arrangement A: tickets voorstelling, exclusief lunch, inclusief kop koffie of thee voorafgaand à € 22,50 p.p
Arrangement B: tickets voorstelling inclusief lunch en kop koffie of thee, exclusief overige dranken € 39,50 p.p
Arrangement C: tickets voorstelling inclusief lunch en kop koffie of thee en 1 ( alcoholisch) drankje à € 44,50 p.p

Reserveer nu door een ticket te kopen

Antropia bevindt zich op Landgoed De Reehorst, pal naast NS-station Driebergen-Zeist, en is slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen aan de A12. U kunt parkeren in de Q-Park Station P+R Driebergen Zeist.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Larissa van Bemmel

"Iedere dag proberen we onze gasten te verrassen op een positieve manier en verwachtingen te overtreffen. Daarom is Antropia de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst. Hier komen gastvrijheid en duurzaamheid op natuurlijke wijze samen. Wat mij betreft is het leukste aan mijn werk het meedenken met u, om een bijeenkomst geheel naar uw wens te organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodig ik u graag uit om langs te komen voor een locatiebezoek."

Larissa van Bemmel Accountmanager