DIALOOG ANTROPIA (17 mei)

Om ook in uitdagende tijden geïnspireerd te blijven organiseert Cultuur- en Congrescentrum Antropia samen met tijdschrift The Optimist in 2023 een reeks tweemaandelijkse bijeenkomsten met deskundige sprekers. Zij gaan telkens in op een thema dat is gekoppeld aan een van de SDG’s (duurzame doelen van de VN). Op 16 maart is dat weer SDG 13: Klimaatactie.

Klik hier voor meer informatie.

Klimaatpanel

Het discussiepanel bestaat uit Marcel Crok, Bart Flos en Michel Porro.

  • Marcel Crok studeerde fysische chemie en is wetenschapsjournalist. Vanaf 2005 specialiseerde hij zich in het klimaatdebat. Sinds 2019 leidt hij CLINTEL, een onafhankelijke stichting die objectief bericht over klimaatverandering en -beleid.
  • Bart Flos is auteur, spreker en veranderspecialist. Recentelijk publiceerde hij De mens als grens. Flos is zelfbenoemd klimaatconfrontealist en zoekt steevast de confrontatie op over de harde realiteit van ons bestaan.
  • Michel Porro is orthomoleculair epigenetisch therapeut en internationaal fotograaf. Klimaatverandering houdt hem bezig en hij schreef als co-auteur mee aan The Carbon Almanac. In Nederland hielp Porro De Klimaatalmanak te lanceren.

Eric van Veluwen (directeur Antropia) en Brian de Mello (hoofdredacteur Optimist magazine) zijn de gastheren van de avond.

Waar: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8, Driebergen (naast NS-station Driebergen-Zeist)
Wanneer: woensdag 17 mei 2023
Tijden: inloop 19:00 uur; aanvang 19:30 uur; borrel en napraten/netwerken 21:00 uur – einde 22:00 uur
Kosten: € 15,00 per persoon excl. admin.kosten, incl. koffie/thee bij ontvangst en een drankje en borrelhapje na afloop. (Administratiekosten: €1,21 per ticket.)

Kaarten kun je hier bestellen via onze ticketpartner Go-tickets.

  • Prachtig landgoed
  • Naast station Driebergen-Zeist, aan de A12 en P&R Q-park
  • Uitstekende biologische keuken
  • EKO-keurmerk
  • Koploper duurzaamheid
  • Capaciteit > 300 gasten
Beoordeeld met een 9,3

Contact

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8
(navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13)
Parkeren in Q-park P&R garage
3972 LA Driebergen
T 0343 – 53 18 18
E reserveringen@antropia.nl
Roy Bies

"Het is voor ons als keukenteam een voorrecht om bij Antropia te mogen werken! Op een prachtig groen landgoed koken wij met verantwoorde, biologische producten van voornamelijk onze local hero’s. Met zorgzaamheid en aandacht bereiden wij, gezonde en lekkere gerechten, die bijdragen aan een vitale en bewuste levensstijl. Dat is wat wij onze gasten willen laten beleven."

Roy Bies Chef