Diner

Diner

In ons restaurant of op het landgoedterras kunt u heerlijk natafelen. Genieten van pure seizoensgerechten. En 100% biologisch! Wij doen u graag enkele smakelijke suggesties, maar natuurlijk kunnen wij ook een diner op maat voor u samenstellen. Geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Neem contact op met onze accountmanagers wanneer u hier meer informatie over wenst.

Netwerkdiner € 35,00 p.p. vanaf 20 personen

6 smakelijke fingerfood gerechtjes, 2 koude gerechten, een shooter met drinksoep, 2 warme gerechtjes en sluiten af met een mix van kaas en zoet. Op tafel brood, olijfolie en tappenade

Diner buffet 2 gangen € 24,50 p.p. uit te breiden met een voorgerecht a €10,-

Hoofdgerecht en nagerecht samengesteld door onze chef!

Shared Dining € 32,50 p.p. vanaf 20 personen

Een zeer informeel diner, aan tafel geserveerd in de vorm van “shared dining”. De gerechten worden gepresenteerd op diverse borden, schalen en plankjes. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden producten en daarom kan het menu zoals beschreven afwijken van het geserveerde menu.

BBQ-Dinerbuffet vanaf € 30,00 p.p.

Terwijl u geniet van de ondergaande zon op het landgoedterras, verzorgt onze chef-kok een heerlijke biologische BBQ voor u. Bij slecht weer worden de producten in de keuken bereid en als buffet in het restaurant geserveerd.

Foodhall Diners €29,50 vanaf 20 personen

De gezelligheid van de foodhallen , maar dan op Antropia! Vanaf 20 personen