10 okt

Bedankt voor uw groene keuzes!

Van 2009 t/m 2018 stond 10 oktober elk jaar in het teken van Duurzaamheid. Sinds 10-10-2018, het jubileum van de dag van de duurzaamheid, is élke dag als dag van de duurzaamheid uitgeroepen. 10-10 blijft echter een dag met speciale aandacht voor dit thema. Graag maken we van de gelegenheid gebruik om onze gasten te bedanken voor hun groene keuzes!

Klimaatneutraal vergaderen

Bij Antropia bieden we onze gasten namelijk de mogelijkheid om een bijeenkomst klimaatneutraal te organiseren. Evenementen veroorzaken uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen. Voor slechts € 0,30 per bezoeker per bijeenkomst wordt deze uitstoot gecompenseerd. Met dit bedrag financiert onze partner Climate Neutral Group duurzame energieprojecten over de hele wereld.

Samen met andere relaties van CNG is er afgelopen jaar maar liefst totaal 627.827 ton CO2 gecompenseerd. Dit staat gelijk aan de CO2-uitstoot van ruim 77.000 huishoudens in Nederland, wat overeenkomt met de uitstoot van de helft van het aantal huishoudens in Utrecht. Wij zijn erg trots op de impact die we hiermee hebben weten te realiseren. Niet alleen wat betreft het reduceren van CO2, maar juist ook wat dit betekent voor de lokale bevolking. Bedankt voor de impact die we mede door uw bijdrage hebben kunnen realiseren!

Bekijk hier de volledige impact rapportage.

Tags: , , ,