2 nov

Antropia serveert nieuwe thee

Fijnproevers opgelet! Met het herfstseizoen in aankomst gaan onze gasten steeds meer thee drinken. Bij Antropia worden er vanaf dit seizoen nieuwe biologische en biodynamische verse theesoorten van Canton geserveerd. Het merk levert thee dat direct van de boerderij komt. Op die manier weet je precies waar de thee vandaan komt en dat de thee vers is.

Bij de kennismaking met Canton merkten wij meteen de passie voor thee op. In het gesprek werd benadrukt dat de thee bijzonder is omdat het bij verschillende theeboerderijen vandaan komt die jaren geleden zijn verlaten waardoor de thee ongesnoeid kan groeien. Andere theesoorten zijn afkomstig van inheemse struiken in de bossen van Yunnan. De theebladeren worden met de hand geplukt en met de hand verwerkt waardoor de zoetste tonen en de meest complexe smaken worden ontwikkeld.

Wij hebben alle smaken al geprobeerd en kunnen beamen dat je de complexiteit en de zoete ondertonen proeft. Probeer het ook eens, eventueel in combinatie met verse honing van de imker op ons Landgoed.

Tags: , ,