bediening

Allround medewerker Banqueting / Bediening

Werkomgeving

Cultuur- en Congrescentrum Antropia is een inspirerende locatie voor congressen en tal van andere bijeenkomsten en evenementen. Het bijzondere gebouw en de centrale ligging op het groene Landgoed de Reehorst tussen de A12 en NS Station Driebergen-Zeist, maakt het tot een unieke locatie. Dagelijks ontvangen we tussen de 50 en 500 gasten in een gastvrije en steeds wisselende setting. Antropia is voortdurend in ontwikkeling en vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. De organisatie telt ca. 25 medewerkers. Ter uitbreiding van ons horecateam, zijn wij op zoek naar een allround medewerker banqueting/bediening.

Profiel

Je bent en voelt je verantwoordelijk voor een perfecte voorbereiding en uitvoering van de bijeenkomsten die plaatsvinden bij Antropia. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het restaurant, de diverse ontvangstruimtes en zalen er altijd tip top uitzien en dat er optimale gastvrijheid geboden wordt. Jouw vakbekwaamheid en actieve houding naar de gasten is een voorbeeld voor je collega’s. Je weet hen hierin op positieve wijze mee te nemen, aan te sturen en te motiveren. Gasttevredenheid staat altijd voorop.

Wat vragen wij?

  • MBO Diploma Horeca en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je straalt gastheerschap uit, bent representatief en je hebt flair
  • Een uitstekend gevoel voor kwaliteit en service in gastvrijheid en oog voor detail
  • Een flexibele en dienstverlenende houding

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, in een dynamische werkomgeving bij een organisatie waarin doorlopend geïnvesteerd wordt om verder te kunnen professionaliseren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, pas je binnen het profiel en wil je bijdragen aan onze ambitie om Antropia nóg beter op de kaart te zetten? Dan horen wij graag van jou! Stuur je sollicitatie met CV naar Elke Croiset van Uchelen: Elkecroiset@antropia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.